Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(13-10-2017 18:44)itolek100 napisał(a): U mnie zero bo nie kwalifikuje się do żadnej ankiety nie wiem czemu tak mam...
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Bo tam trzeba czasem wszystko podawać, że się kupiło wszystko, że ma się pełno chorób, trzeba się wstrzelić, a potem możesz 1 ankiete nawet 10 razy wypełniać, jeśli profil się zgadza.
(13-10-2017 18:44)itolek100 napisał(a): U mnie zero bo nie kwalifikuje się do żadnej ankiety nie wiem czemu tak mam...
Bo tam trzeba czasem wszystko podawać, że się kupiło wszystko, że ma się pełno chorób, trzeba się wstrzelić, a potem możesz 1 ankiete nawet 10 razy wypełniać, jeśli profil się zgadza.
Tyle ze ja klikam na ankietę i od razu komunikat ze nie pasuję do ankiety itp. Na clixsense mam tak samo... Moja osoba nie jest chyba pożądana do wypełniania ankiet.
Tyle ze ja klikam na ankietę i od razu komunikat ze nie pasuję do ankiety itp. Na clixsense mam tak samo... Moja osoba nie jest chyba pożądana do wypełniania ankiet.
Na clixsense pokombinuj z "surveys profile" masz tam w zakładce surveys.