Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-10-2017 11:53)bluefans napisał(a): Witam wszystkich, czy u was tez jest takie fatalne zaliczanie akcji ? Dzisiaj zaliczylo mi tylko mp3 i ankiety. Reszta nie zaliczone pomimo robienia wszystkiego zgodnie z instrukcja.
Dokładnie co samo u mnie, czekam na zaliczenie klików z 7.10 , 8.10 itd
Bezsens praktycznie nic nie zalicza. Akcje robie zgodnie z instrukcja jak chocby ta z aplikacja. Sciagam, instaluje i nic. Bardzo mało zalicza. Gdzie teraz oplaca sie rejestrowac i targac kase ?
(11-10-2017 19:05)lesio72 napisał(a): są"zamknięte" serwisy mozna coś tam coś uciułać ale ogolnie to teraz posucha jest okropna może przed świętami ruszy
Jeśli myślimy o tym samym na którym ostatnio działamy to nie oplaca się zapraszać ludzi bo i tak limity sa bardzoooo małe.
(11-10-2017 19:05)lesio72 napisał(a): są"zamknięte" serwisy mozna coś tam coś uciułać ale ogolnie to teraz posucha jest okropna może przed świętami ruszy
Jeśli myślimy o tym samym na którym ostatnio działamy to nie oplaca się zapraszać ludzi bo i tak limity sa bardzoooo małe.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
dokładnie
(12-10-2017 09:30)punkhoff napisał(a): brawa dla admina, zlicza akcje