Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tu nawet nie chodzi o to czy na telefon nie czy nie. On ma router z cp. Jak nie zresetujesz routera to Ci sie ip nie zmieni na kompie, obojetnie ile razy wlaczysz tryb samolotowy.
Ja aktualnie mam neta z plusa, żeby się nie bawić w jakieś zabawy z trybami samolotowymi to mam starą nokię, ona ma nokia pc suite, łatwe rozłączanie połączanie reset ip w 5 sekund. Minusem jest to, że ta sieć nie pokazuje mi dokładnego zużycia danych.
(10-09-2017 10:29)limak5 napisał(a): Ja aktualnie mam neta z plusa, żeby się nie bawić w jakieś zabawy z trybami samolotowymi to mam starą nokię, ona ma nokia pc suite, łatwe rozłączanie połączanie reset ip w 5 sekund. Minusem jest to, że ta sieć nie pokazuje mi dokładnego zużycia danych.
Ta, to wiem, ale jak wysyłam sms'a ile mi zostało danych w pakiecie z plusa, to raz mi pokazuje, że zostało 1 giga, potem wykonam 300 akcji maców, odświeżam pokazanie i pokazuje, że mam jeszcze 1,2 giga. Totalnie nie rozumiem tej sieci ;p