Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kliknij no nolimit t najpierw pokazuje mi kampanie nieaktywna a pozniej przekierowuje mnie na strone Noki, jest sens robić ta akcje? Czy nie bedzie zaliczać?
Jest sens - dostałem z tego 20 zaliczeń, ale kurde z lexa ANI JEDNEGO, mimo, że robiłem poprawnie bo dzień temu też seryjnie dostałem zaakceptowanie... Może jeszcze poczekam
Cytat:W związku z działaniem kilku userów informujemy, że należy bezwzględnie przestrzegać opisów akcji i wykonywać je zgodnie z intrukcją. Osoby które nie robią zgodnie z intrukcją, zostaną zablokowane i nie dostaną wypłaty. Informacja dotyczy głownie akcji lexus, play, kliknij no, meningokoki. Musieliśmy zablokować kilku userów którzy robili niezgodnie z instrukcją. Prosimy stosować się do zasad.