Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mi w lipcu starczyło 10gb niecałe, a siedziałem bardzo dużo na mypay, kluczem jest żeby nie czyścić wszystkich danych z przeglądarki tylko same ciasteczka, wtedy serio 4x mniej neta idzie
(05-09-2017 18:44)albercik123 napisał(a): mi w lipcu starczyło 10gb niecałe, a siedziałem bardzo dużo na mypay, kluczem jest żeby nie czyścić wszystkich danych z przeglądarki tylko same ciasteczka, wtedy serio 4x mniej neta idzie
(05-09-2017 18:44)albercik123 napisał(a): mi w lipcu starczyło 10gb niecałe, a siedziałem bardzo dużo na mypay, kluczem jest żeby nie czyścić wszystkich danych z przeglądarki tylko same ciasteczka, wtedy serio 4x mniej neta idzie
A robiłeś akcje z odpalaniem filmików ?
Nie, w garnierze był jakiś filmik ale tam to 2 sekundy tylko 2
A robiłeś akcje z odpalaniem filmików ?
Nie, w garnierze był jakiś filmik ale tam to 2 sekundy tylko 2
pisałem wczesniej ja mam AERO działa jak ta lala za darmo sa 2 minusy trzeba kod wpisywac co godz no i ta predkość ale daje rady .W połączeniu z szybkim netem z sieci jest git