Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-08-2017 16:33)izzyman napisał(a): A nie mozna jakims programem zmieniać IP? bo ja np nie mam zmiennego i nie wiem co robić i dodatkowo chcialbym zapytac czy trzeba potwierdzac maile? i skad bierzecie dane do wypelniania ankiet? oraz czy ta ankiete mp3 robic caly czas i kazda na inne dane tak?
chcesz za free to zalukaj na aero masz za darmo wiadomo z szybkością jest jak jest ale daje rady za pieniądze to kup sobie mobilny do komurki tyle w temacie innej opcji nie ma
(28-08-2017 17:09)limak5 napisał(a): Panowie, szybkie pytanie, może ktoś wie. Czy mając podłączony telefon do kompa jako router, to czy pobierając kupony Maca, zliczy mi to normalnie?
ja jadę jako router telefon i jest ok zalicza pieknie.
Podobno aerocnie można używać, przynajmniej tak jest na innych stronach. Lex miesiąc temu tez znikał na prawie tydzień, a i tak się pojawiał trzeba mieć nadzieje, że tak będzie to akcja święta do bonusu
(28-08-2017 16:33)izzyman napisał(a): A nie mozna jakims programem zmieniać IP? bo ja np nie mam zmiennego i nie wiem co robić i dodatkowo chcialbym zapytac czy trzeba potwierdzac maile? i skad bierzecie dane do wypelniania ankiet? oraz czy ta ankiete mp3 robic caly czas i kazda na inne dane tak?
chcesz za free to zalukaj na aero masz za darmo wiadomo z szybkością jest jak jest ale daje rady za pieniądze to kup sobie mobilny do komurki tyle w temacie innej opcji nie ma
(28-08-2017 17:09)limak5 napisał(a): Panowie, szybkie pytanie, może ktoś wie. Czy mając podłączony telefon do kompa jako router, to czy pobierając kupony Maca, zliczy mi to normalnie?
ja jadę jako router telefon i jest ok zalicza pieknie.