Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-08-2017 08:41)Fricooo napisał(a): Spoczko też dostałem hah A pytania. Kojarzy ktoś może czy mimo bana zlecone wypłaty zostaną normalnie zrealizowane
(17-08-2017 08:41)Fricooo napisał(a): Spoczko też dostałem hah A pytania. Kojarzy ktoś może czy mimo bana zlecone wypłaty zostaną normalnie zrealizowane
za co dostałeś bana?
(17-08-2017 08:36)Fr0shArczi napisał(a): Coś ccuję,że ta akcja "Play tylko dla internetu Play" byłą faktycznie tylko dla ludzi z Playa xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2017 09:40 przez twardy.)
Bo jezeli akcja dotyczy tylko uzytkownikow, ktorzy musza posiadac internet tylko z Play - to nie moze byc internet z innej sieci bo to banalne jest do sprawdzenia
Jak macie jakieś błędy czy coś z akcjami paragonowymi, gdzie wyskakuje wam błąd i nie wykorzystujecie paragonu - piszcie na kontakt od razu i wrzućcie mu zdjęcie tego niewykorzystanego paragonu, bo ja dostałem właśnie za takie coś bana. Dwa czy trzy razy mi przy tej akcji gdzie był tylko nr podany wyskoczył błąd i dostałem bana za wykorzystywanie paragonów w innych serwisach. Lepiej to zgłosić z góry niż potem się tłumaczyć nie ze swojej winy ;p