Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-08-2017 16:51)albercik123 napisał(a): Odblokuje Cię, zawsze odblokowuje i tak akcji nie ma żadnych to nic nie tracisz
Tylko dostałem blokade za "bota" którego nie używałem a trudno tutaj się wybronić. Tłumacze się z czegoś czego nie zrobiłem. A ,że akcji nie ma to jedno a ,że troche do wypłaty było to drugie. Pewnie wypłaty już nie zobaczę. Co ciekawe przecież ta akcja była z 2/3 tyg temu.
Ale za co ma przepraszać i mówić, że już nie będzie? To tak jakby przyznał się do tego, że faktycznie używał.
Moim zdaniem lepiej gdy napisałbyś jak wykonujesz tą akcję i że żadnego bota nie używasz. Tam jeszcze trzeba filmik obejrzeć po wylosowaniu tych włosów z tego co się orientuję.
No ta akcja loreal dzisiaj też jest, nie robiłeś jej?
Napisałem mu o co tam chodziło i jak to robiłem. Co do filmiku mozliwe ,że był ale to inna by była sprawa ,że ktoś Ci mowi ,że źle robiłeś tą akcje i masz bana niż uzywałeś bota w tej akcji. Przecież to różnica. Nadal sie zastanawiam skad to przypuszczenie o jakiegoś bota w tej akcji i to po takim czasie....
(16-08-2017 16:57)pspsga napisał(a): @mlodszy.htw ale on mówi o innej akcji , nie o loreal
To sie nazywało loreal hairmilk :-) młodszy ma racje. Nikt z nas dokładnie nie wie jak sie akcje nazywają . Ja myślałem ,że chodzi o Nivea a jednak to z losowaniem fryzur. No fakt było takie i takie też robiłem ale dalej nie wiem w czym jest problem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2017 16:59 przez pawlex.)