Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
U mnie jakieś 7zł. Wie ktoś czy są jakieś ciekawe akcje na innych serwisach?
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
(15-08-2017 21:21)tomek7912 napisał(a):  U mnie jakieś 7zł. Wie ktoś czy są jakieś ciekawe akcje na innych serwisach?

U mnie dzis była nivea za 1 zl z limitem 10.
Ja mam hairmilki za 50gr, ale tylko 7 :/ I samsungi za 45, ale wiadomo jak one dzialaja.
a podesle ktos tez linka do innych serwisow na priv ?
Jak mam stałe IP macie jakiś pomysl na akcje? Po każdej ,,serii,, wykonanych akcji mam ciasteczka usuwać tak? Ile akcji dziennie po zmiane ip moge robic?
To masz stale IP czy zmienne? Akcje mozesz robic tak dlugo az limity sie nie wyczerpia, na jednych akcjach to 5, na innych 30 a na jeszcze innych trudno powiedziec.

Bez zmiennego ip sobie nie pozarabiasz.
Glosy: czemcio69 (+1)
Jak masz stałe ip to dobrym wyjściem będzie użycie mobilnego internetu a co do limitów to różnie bywa. Niektóre akcje mają limit po 5,15,25 a bywa też czasem akcja bez limitu

xDawideF, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
(16-08-2017 00:09)xDawideF napisał(a):  Jak masz stałe ip to dobrym wyjściem będzie użycie mobilnego internetu a co do limitów to różnie bywa. Niektóre akcje mają limit po 5,15,25 a bywa też czasem akcja bez limitu

Mobilny internet - bingo!
Dzięki wielkie - rozwiązało to problem Wink

#edit2
Podłączyłem sie do internetu z telefonu - zrobiłem akcje , ciasteczka usunełem , podłączyłem znowu do telefonu i nie ma więcej akcji - coś źle zrobiłem czy to normalne?
Używając czasami samemu mobilnego internetu też tak miałem że czasami się nie pojawiały, spróbuj włączyć tryb samolotowy chwilę poczekać i wyłączyć powinno zadziałać, aczkolwiek teraz w nocy są poblokowane niektóre akcje bo wyskakuje ze nie można ich robić od 1 do 5 w nocy

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

xDawideF, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
Wydaje mi się, czy od dwóch dni nie było zaliczeń klików? Big Grin

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
Glosy: Szalony (+1)
Odpowiedz