Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
w zamian za to moglibyscie dac jakies protipy dla nowego xd w ciagu 3 dni zarobilem uwaga 1,8zł. Ale dopiero przed chwila pojawily mi sie nowe akcje kliknij 1,2,3 rainbow itp. Macie jakies wskazowki?
Skąd wziąć te numery paragonów do akcji nivea? Bo tak tylko czytam ten opis akcji, jeszcze nie klikałem, bo pisze, że banuje jak klikne i nie wykonam ^^ a kwota kusi
(12-08-2017 23:04)specuuu napisał(a): w zamian za to moglibyscie dac jakies protipy dla nowego xd w ciagu 3 dni zarobilem uwaga 1,8zł. Ale dopiero przed chwila pojawily mi sie nowe akcje kliknij 1,2,3 rainbow itp. Macie jakies wskazowki?
Rob te akcje ktore masz a za jakies 5 dni powinny Ci sie pojawic te dochodowe, ja tak mialem
(12-08-2017 23:11)jbkrafo napisał(a): Skąd wziąć te numery paragonów do akcji nivea? Bo tak tylko czytam ten opis akcji, jeszcze nie klikałem, bo pisze, że banuje jak klikne i nie wykonam ^^ a kwota kusi
Jak klikniesz to dostaniesz 2 zdjęcia: paragon i zdjęcie na pudełko.
---------------------
Podliczyło sporo akcji ale krem Nivei nadal słabo zalicza 132/202, wychodzi prawie jakieś 45zł mniej.
dziala Wam piwo ?
bo mi sie nie wyswietla pole na wpisanie dat
a i tauron cos sie zacial dzis nie moglem zgloszenia konkursowego wyslac
za dlugo mielilo strone
(12-08-2017 23:38)Serkownik napisał(a): dziala Wam piwo ?
bo mi sie nie wyswietla pole na wpisanie dat
a i tauron cos sie zacial dzis nie moglem zgloszenia konkursowego wyslac
za dlugo mielilo strone
Tauron ok a piwo zależy jaka kampania sie otworzy, bo jak żywiec to wszystko gra a jak jakiegoś innego piwa to mi nie działa