Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Jeszcze kliknij I jest bonusowe ale obecnie nie ma Lol

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
IP od Vectry mam stałe, ale jeżeli będę robił na danych komórkowych od Playa to chyba co reset będę miał inne IP, zgadza się?

I jak to jest z tą zmianą IP, po prostu robię wszystkie akcje, zmieniam IP i mam je znowu wszystkie?
(10-08-2017 11:07)jbkrafo napisał(a):  IP od Vectry mam stałe, ale jeżeli będę robił na danych komórkowych od Playa to chyba co reset będę miał inne IP, zgadza się?

I jak to jest z tą zmianą IP, po prostu robię wszystkie akcje, zmieniam IP i mam je znowu wszystkie?

Zgadza się. Przynajmniej u mnie w Orange na danych zawsze mam inne IP.
Co do wykonywania akcji ważna jest taka kolejność:
1) Robisz wszystkie akcje
2) Na końcu czyścisz ciasteczka (musisz to wykonać)
3) Zmieniasz IP i robisz wszystko od nowa

Pamiętaj aby do akcji używac tylko e-maile na o2, interia, wp i gmail

(10-08-2017 11:07)jbkrafo napisał(a):  IP od Vectry mam stałe, ale jeżeli będę robił na danych komórkowych od Playa to chyba co reset będę miał inne IP, zgadza się?

Zgadza się. Przynajmniej u mnie w Orange na danych zawsze mam inne IP.
Co do wykonywania akcji ważna jest taka kolejność:
1) Robisz wszystkie akcje
2) Na końcu czyścisz ciasteczka (musisz to wykonać)
3) Zmieniasz IP i robisz wszystko od nowa

Pamiętaj aby do akcji używac tylko e-maile na o2, interia, wp i gmail
czy zmiana ip poprzez restart routera wystarczy? czy musze się bawić w różne vpny?

specuuu, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2014.
pamietac warto tez zeby emaile nie nazywaly sie np [email protected] tylko
np [email protected] itd.

i nie mozna uzywac trybu inkognito
a wiecej info na stronie glownej mypay.

np. 1. Maile muszą być prawdziwe.
2. Dane muszą być poprawne.
3. Maile należy potwierdząć w KAŻDEJ AKCJI!
4. Wszystkie akcje należy robić zgodnie z instrukcją.

(10-08-2017 11:14)specuuu napisał(a):  czy zmiana ip poprzez restart routera wystarczy? czy musze się bawić w różne vpny?

wystarczy modem odlaczyc od sieci na 5 minut np w neostradzie smiga
w upc np to nie dziala :/
a jak z tel to tryb samolotowy wlaczysz na minute i juz sie powinno zresetowa
Glosy: jbkrafo (+1)
Zadne vpny, proxy i takie tam. Za to leci ban.
(10-08-2017 09:37)twardy napisał(a):  W ogole to mi wczoraj 5 newsletterow samsunga zaliczylo na 5 zrobionych co w moim przypadku jest ewenementem jesli chodzi o te akcje.

Co do pytan "czemu mam tylko 2 akcje" i " jakie kliki zalicza do bonusu".

Akcji masz malo bo dopiero zalozylesz konto, poklikaj kilka dni, rob akcje mp3 a akcje w koncu sie pokaza, moga to byc 2 dni, 5 albo tydzien.

A jakie kliki zalicza do bonusu? Toy, nissan, lex, meningokoki, piwo lech. Reszty nie robie, nie wiem. Ciezko czasami bez dobrego researchu w ogole ogarnac czy cos zalicza do bonusu jak podlicza masowo akcje kolo polnocy.
Mi samsungi pięknie wszystkie kolejno zalicza z tą akcją nie miałem problemu.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
@Fricooo czy czyszczenie ciasteczek to nie to samo co korzystanie z incognito?

@twardy czy zmiana ip przez restart to nie to samo co korzystanie z vpn?

specuuu, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2014.
Tak, czyszczenie ciastek to jest to samo co tryb ingonito, ale admin sie uparl i nie mozna korzystac z trybu incognito. Jak nie chcesz bana to nie korzystasz z tego trybu i koniec.

A co do restartu routera... no nie, to nie jest to samo co vpn. Jak nie zmieniasz IP to nie nie zarabiasz.
Nie do końca - to nie jest to samo. W trybie incognito nie zapisują się chyba ciasteczka - kiedyś robiłem na incognito, bo nie wiedziałem, że nie można, i przy niektórych akcjach wyskakiwało, że limit blablabla jak kliknę drugi raz... A teraz jak kliknę drugi raz z ciasteczkami, wyskakuje, że muszę najpierw wyczyścić ciasteczka.

Zresztą, gdyby to było to samo - jak wtedy admin byłby w stanie odróznić kogoś kto korzysta z ciastek, a kogoś kto z incognito? A przecież bany za to też poleciały niedawno

greex, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
Odpowiedz