Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Marketing Terminal - pasywny dochód na lata! » Niemiecki hit!

Autor Wiadomość
RE: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata!
Sprawdź:
Oceniasz książkę po okładce a nie po wnętrzu skoro firma działa na rynku od 15lat to jak wg Ciebie może nie byc legalna ?
(22-05-2014 14:19)DamianXIX napisał(a):  wyplacaja i to najwazniejsze chyba nie

wypłacać będą do czasu gdy szala wpłat od nowych będzie pokrywała zarobek właściciela i na wypłaty
gdy szala wpłat nie będzie pokrywała na wypłaty i zarobek właściciela to ta piramida finansowa runie jak domek z kart tak jak wiele jej poprzedniczek
dziś płacą a jutro już nie - wypłaty w piramidach to wielka loteria kiedy się zakończą
no to ma już wyrobiona markę od ładnych paru lat Big Grin
Jak ma wyrobiona markę możesz jasniej o czym mówisz?
własciel firmy jak juz wielokrotnie było pisane i sprawdzane działa na rynku reklamy od 15 lat. Po za tym firma ładnie się rozwija co widać choćby po aktualizacjach na ich stronie i po tym jakie mają plany na nadchodzące miesiące. Ja też podchodziłem z początku nie ufnie do MT, ale odkąd dostałem już kilka wypłat i to terminowo złego słowa nie mogę powiedzieć i sam zapraszam do zakupu kolejnych pakietów.
Czyli nie warto zwarzac na opinie tych "znawców" powyżej tylko wchodzić?
Odp: Marketing Terminal - pasywny dochód na lata!
Wedlug mnie klotnie na temat czy to piramida czy nie (chociaz sam podejrzewam ze nia jest) powinny zaczynac sie od inwestycji kilku/kilkunastu k $ gdzie mozna cos stracic, co jak co ale nizsze kwoty to dla nich psi pieniadz wiec jak ktos nie chce inwestowac wartosci domu mysle ze ma zielone swiatlo

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
A co jeśli ktoś chce w to wejść z suma równa powiedzmy małej kawalerki?
Gwarancji na piśmie ci nikt nie da. Musisz sam podjąć decyzje bo moim zdaniem zachowujesz się trochę nie poważnie i sam chyba do końca nie wiesz czego chcesz.

Ja w tym miesięcu zakupiłem 4 pakiety. Opłaca mi się to.
Ja wiem czego chce zbieram tylko opinie i informacje póki nie będę do końca gotów Smile
Wątek zamknięty