Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta
Sprawdź:
(29-03-2015 08:58)9Jarek9 napisał(a):
(29-03-2015 08:35)pixel21 napisał(a): Witam mam pytanie kupiłem paczke za 1 $ XD i teraz jak klikam Take activate ad to w zaklace paid ads mam 9 reklam. Wyklikuje je jednak mam pytanie kiedy LabPointsy zamieniają się w pieniądze ? Z góry dzięki za odpowiedź
Od poniedziałku do piątku są naliczenia. Oprócz tych 9 reklam po 25 punktów dostajesz takie za które dostajesz pieniądze.
Jak na razie to czysty zysk. Z racji na to, że dzienne naliczenia zabierają mniej LP niż reklamy aktywacyjne, przynajmniej w mojej grupie, to jest się ciągle na plusie, ale mam wrażenie że to program na tym traci. Z inwestycji oszałamiających 10$ zwrot to "już" 9.2%. Polecam
tak - jesli ktoś ma naliczenie okolo 10 centów to traci z tego powodu 200 LP a z reklam aktywacyjnych jest juz 225 LP dziennie plus 450 LP w weekend gdzie to naliczeń nie ma. Myslę ze to jest przemyślane i zastepuje skutecznie mikro ads packi w projekcie na litere P.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 15:31 przez rafi213.)