Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta
no fajny prezent choc nie zamierzony a cieszy faktycznie stronka cos muli dzisiaj ale ponoc cała infrastruktura TP S.A ma dzisiaj jakas awarie.
Czarny było mowione od samego poczatku ze im nizsza grupa tym bedzie wiecej reklam. W grupie 12 masz tylko jedną reklame
W PV swego czasu pamietam JO dał w grupie 8 ponad 100 reklam i jakoś sie wyklikało, poza tym jest taka opcja jak filtr ( kosztuje to 10$ nie wiem czy wszyscy o tym wiedza ) .
Dzisiaj bardzo miłe zaskoczenie po wczorajszym złym dniu. Zlikwidowano drugą weryfikację captcha, naliczenie w 2 grupie w 3 reklamach, no i strona wreszcie nie muli. Oby tak zostało.
Pisałem z nim na pw i wszystko jest ok
A grupa 12 to trochę za dużo(20mln a ja w ciągu kilku dni mam 150k to wiesz trochę bym musiał grać bez inwestycji w końcu nie ma paypala to nie ma jak wpłacać) xD max mogę 11