Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak już mamy bitcoiny na https://blockchain.info to jak można je jakoś wypłacić na konto bankowe albo paypal?Jak to działa Bo chciałbym sobie coś do siłowni kupić
Jeśli masz tych bitcoinów jakąś konkretną ilość wchodzisz na jakiś kantor, jeśli nie są to duże ilości to możesz wymieniać na liliontransfer.org (dość niskie stawki ale przy małych ilościach nawet nie odczujesz), następnie wchodzisz w cennik wybierasz z jakiej waluty na jaką wpisujesz dane i czekasz na dalsze instrukcje.
Dzięki za info dobra stronka!Wystarczy wybrać waluta kryptograficzna->Waluta Narodowa potem BitCoin na PLN i mamy i przelicznik i łatwość w obsłudze
@Edit
Jeżeli mam konto na freebitco.in i poleciłem(dałem mojego ref) 10 osobom Te to osób dały swoje ref kolejnym 10 tamte 15 osobom itp. to dostaję Bitcoiny tylko od tych 10 osób które zarejestrowały się z mojego linku czy od wszystkich?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2013 01:41 przez SpeakerMS.)
Właśnie z jednej strony wiem, że szanse wylosowania jakiejś dużej kwoty są minimalne, ale z drugiej strony wciąż klikam, bo 'a nuż się uda...' Fajnie by było zobaczyć, że komuś naprawdę się udało zgarnąć wyższą kwotę.
Edit -> Właśnie wpadł mi nowy polecony... Za pierwszym losowaniem zgarnął 0,0002 BTC. Czyli da się wylosować coś więcej niż 2 uBTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2014 08:31 przez kac22mtb.)