Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W serwisie pojawiła się nowa funkcjonalność tzw. AKCJE Z AKTYWNOŚCIĄ
Jeśli funkcja będzie działać poprawnie, pojawią się nowe akcje z większymi stawkami.
To najlepszy serwis do zarabiania w necie, na czacie zawsze pomocni ludzie, kultura i w ogóle jest kozacko. haha zapraszamy
I cześć anusiak z góry
edit: sorki musiałem usunać swoją nazwę
niewiem za co ten portal tak chwalicie ja chyba z rok temu go próbowałem sie w niego pobawic (kasa szła jak miód 200 zł w tydz) ale oczywiście po zleceniu wypłaty ban (wcale sie nie dziwiłem bo to za akcje jest niemozliwe aby tyle zarabiac) ok rozumiem 10zł na tydzien moga wypłacić ale nie 200 zł
(oczywsicie robiłem zmienne ip netia nie proxy )
ale tu widze ze dalej go polecacie i to mnie bardziej dziwi niz to ze dostałem bana (naprawdę ktos wypłacił 800 zł miesiecznie?)
dotąd tylko zarabiałem na taksach maks 70 zł w tydz (ale przy duzym nakładzie czasowym 5 h na dzien)