Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji » bez limitów dla osób ze zmiennym IP

Autor Wiadomość
RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Ja powoli rezygnuję z tego serwisu bo pomimo, że podawane przeze mnie dane nie są z kosmosu i maile są OK, to nie zalicza mi wszystkich akcji, a marnować czas dla niepewnych 20 groszy to jest parodia Big Grin
Chciałem się pobawić i uzbierać co nieco ale kubigo to chyba nieodpowiedni adres.
Lipa z akcją e-korzyści Xpokerface

Cytat:-Witam , czyżby e-korzyści były teaz tylko dla osób o zmiennym IP ?
-Tak, zmienił się sponsor i wymaga on innego adresu IP przy każdym wykonaniu.
Pozdrawiamy,
administracja Kubigo.pl
a ja mam pytanie do akcji SMS, mam startery i dzisiaj porobiłem wszystkie, zaliczyło mi 1, a reszta była w oczekujących i teraz nie ma ich wgl. Jeżeli nie widnieją na liście to znaczy, że nie zaakceptowało ? Wgl. czy akceptują te akcje przy użycie alegrowych starterów ?
Po 1 jak znikły to nie zaliczy
Po 2 jak nie pobierze opłaty to nie zaliczy
Po 3 za robienie tych akcji na starterach = blokada Smile
Zbanowali mi konto za fraud leady(podobno) Szkoda, że nie udało mi się wypłacić tego, czego uzbierałem.
A może nie wszystko stracone ? Na 100% chodziło im o te akcje ze zmiennym ip. Rozumiem, że turn off i turn on przy routerze nie zdaje egzaminu w przypadku e-korzyści ?
Trochę szkoda bo miałem uzbierane około 30zł. Nie pieniądze ale pierwszy raz spotykam się z sytuacją, gdzie mi banują konto, czy to serwis, forum, czy cokolwiek innego Undecided
Czytaj PW Smile Może uda ci się odzyskać trochę kasy Smile
Oki, odbanowali mi konto. Potrącili z salda kwotę odpowiadającą mniej więcej za te fraud leady.
Nie wyjaśnili co było nie tak z moimi akcjami, argumentowali to tym, że sponsorzy(e-korzyści) nie przysyłają tak szczegółowych danych, co moim zdaniem jest zrozumiałe. Ogólnie sprawa została załatwiona bardzo gładko i z odpowiednim podejściem Smile
Zapewne zlecę to, co mi zostało i pobawię się dalej.
Administracja rzuciła nam wyzwanie. Przez kolejne kilkanaście godzin będzie można ładnie zarobić Huh

Zapraszam do rej: http://www.kubigo.pl

darkowski, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Hej, szukam kogoś kto pomoże mi zacząc na kubigo. Chętnych proszę o reflinka na pw
Niezaliczłyło mi parę razy akcje, a dane były akurat ok. Nie wiem co jest, chyba rezygnuję z tego serwisu.
Odpowiedz