Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A mi sie wydaje, że pewnych akcji (np. ta z tym doładowaniem za free) nie da się robić kilka razy dziennie tylko raz na dzień bo tej oferty mi tylko nie wbija.
A teraz z innej beczki - ma ktoś z was jakieś dowody wypłat (z kilku dni wstecz) bo chciałbym zobaczyć czy są jeszcze wypłacalni
Z góry dzięki
(19-06-2013 21:01)stfurca napisał(a): A mi sie wydaje, że pewnych akcji (np. ta z tym doładowaniem za free) nie da się robić kilka razy dziennie tylko raz na dzień bo tej oferty mi tylko nie wbija.
A teraz z innej beczki - ma ktoś z was jakieś dowody wypłat (z kilku dni wstecz) bo chciałbym zobaczyć czy są jeszcze wypłacalni
Z góry dzięki
Jak podajewcie numery do tego doładowania za free to polecam dawać nry, które "macie pod ręką" bo oni dzwonią na te numery - dzisiaj do mnie zadzwonili
Mam pytanie odnośnie tego serwisu - często zdarzają się akcje związane z serwisem Facebook? Da się z nich chociaż uzbierać na wypłatę i wykonywać z kilku kont FB na jednym Kubigo?