Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji » bez limitów dla osób ze zmiennym IP

Autor Wiadomość
RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
@zyznos321 nie musisz się każdemu chwalić, że wypłatę zleciłeś, posty sobie chcesz nabić? Żeby nie było offtopu to odpowiem na twoje "pytanie": Dojdzie w ciągu 1-3 dni, w zależności od tego, jaką formę wybrałeś.
Ja wczoraj zleciłem o 11:41 i do tej pory jest status "realizowany"
@edit
13:09 nie nadal nie ma :/
Wrzucam świeży dowód wypłaty, jakby ktoś potrzebował.
[Obrazek: normal_wyplata.jpg]
Po kontakcie z adminem można "zamówić" dodanie własnej akcji. Ceny ustalają indywidualnie...
Moja akcja jest już na stronie Lol
Odp: RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji
(02-03-2013 23:59)zyznos321 napisał(a):  Po kontakcie z adminem można "zamówić" dodanie własnej akcji. Ceny ustalają indywidualnie...

O co dokladniej chodzi . Dajesz kase i admin didaje twoja stronke do rejestracji etc?

zatapatalkowane ala miniacz
RE: Odp: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji
(03-03-2013 00:20)miniek9090 napisał(a):  
(02-03-2013 23:59)zyznos321 napisał(a):  Po kontakcie z adminem można "zamówić" dodanie własnej akcji. Ceny ustalają indywidualnie...

O co dokladniej chodzi . Dajesz kase i admin didaje twoja stronke do rejestracji etc?

zatapatalkowane ala miniacz

Tak... Można też dodać akcję za pieniądze uzbierane w serwisie.
Domyślam się, że te "Mam Bekę" to twoje, ile płaciłeś za dodanie?
(03-03-2013 12:41)spartiata10 napisał(a):  Domyślam się, że te "Mam Bekę" to twoje, ile płaciłeś za dodanie?

Nie trzeba się domyślać. Przecież jest napisane w opisie beka
Zapłaciłem zarobionymi pieniędzmi (zamiast wypłaty) i za 20zł wyszło 50 wykonań.
Ceny są ustalane indywidualnie w zależności od akcji i liczby (więcej = taniej).
Miła niespodzianka czekała na mailu Huh

[Obrazek: wyplata_kubigo.png]

zapraszam do rejestracji: reflink
"Strategia online MMO za darmo." naprawde wymaga kilkudniowej gry?
Odpowiedz