Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@unforgivable Czy mogłabym również prosić o tą paczuszkę ze zdjęciami?
Właśnie wyskoczyła mi weryfikacja po zdjęciach, której nie zdałam. Teraz muszę założyć nowe konto
(08-04-2014 18:10)Abigail21 napisał(a): @unforgivable Czy mogłabym również prosić o tą paczuszkę ze zdjęciami?
Właśnie wyskoczyła mi weryfikacja po zdjęciach, której nie zdałam. Teraz muszę założyć nowe konto
Powiem wam jak ja zdobyłem fajne zdjęcia, wchodzicie na strone - http://www.maxmodels.pl/akt.html. Wybieracie jakąś fajną dupeczkę, wchodzicie na jej profil i tam macie więcej zdjęć. Mam nadzieję, że się przyda
Ja zdjecie gdzies z fotka.pl wzialem kilka zdjec jakiejs ladnej dziewczyny nie wyglada na fejka a niektore sa lekko prowokujace , dzisiaj dopiero zaczynam dodawanie znajomych . Jakie grupy najlepiej dodawac? macie jakis sposob na szukanie sporych grup gdzie jest duzo ludzi i nie ma czegos takiego ze post musi zaakceptowac administrator? I jak nazbieracie troche tych znajomych to probujecie ich naklonic na program partnerski ? czy oni sa tylko po to zeby konto bylo bardziej wiarygodne?
(08-04-2014 18:10)Abigail21 napisał(a): @unforgivable Czy mogłabym również prosić o tą paczuszkę ze zdjęciami?
Ilu miałas znajomych przed weryfikacja?
Gdzieś ok 32
Ale błąd popełniłam na tym, że sama zapraszałam ludzi do znajomych. Teraz chcę te konto założyć od podstaw żeby nie było problemów
Dzis dodalem juz 100 znajomych ale co niektorzy napalence to masakra nie wierze ze oni tak sie daja wrabiac ze takie laski niby dodawaly by sie gdzies do grup FB dobra beka ogolnie z tego
PS. Ile macie mniej wiecej dodanych grup? i jak czesto tam piszecie , ja jakos narazie malo w ogole odslon mam chyba za slabo spamuje cos
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2014 18:36 przez Patenciarz.)