Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał

Autor Wiadomość
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał
Sprawdź:
Skoro Killer chełpi się banem, to chciałbym nadmienić, iż tylko ja zauważyłem, że screen był podrobiony Tongue
Glosy: Traw3k (+1), damianus627 (+1), Daminn (+2)
Wpłaty brak, weekend się zbliża, jest sporo meczy do zagrania, pewnie dlatego Jerk2

Nikomu nie zainteresowanemu nie będzie się chciało czytać 30 stron.

Spytam na komendzie, czy majÄ… jakieÅ› przeciw wskazania,
żeby wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru wydrukowane informacje
do Biura Informacji Kredytowej, mbanku, ING, do rektora uczelni itp

whysoserious, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
biuro informacji kredytowej to jest informacja wewnÄ…trz bankowa
tam banki umieszczają informacje o swoich dłużnikach by dłużnik jednego banku nie dostał kredytu w innym banku
a ty nie jesteś bankiem ani nie udzielałeś mu pożyczki, przelałeś mu dobrowolnie środki na obrót przez niego nimi
co do pozostałych kwestii to chyba rektora uczelni byś mógł poinformować, bo banków to nie wiem jak to wygląda
Miało byc BIG a nie BIK,
ale doczytałem żeby go skutecznie wpisać muszę mięc tytuł wykonawczy,
czyli trzeba poczekac na wyrok sÄ…du.
Na komendzie powiedzieli, że przy tym materiale dowodowym co mają,
to z tym akurat nie powinno być najmniejszego problemu.

whysoserious, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Ja ze swojej strony mam nadzieję, że frajer zgnije w lochu.
za podrobiony dowód jeśli to pierwsza sprawa, nie recydywa to najmniej dostanie zawiasy, a jak będzie zły sędzia to odsiadka
a jak recydywa to bez dyskusji odsiadka
(28-11-2012 20:19)GIT1122 napisaÅ‚(a):  pieniÄ…dze bÄ™dÄ™ wpÅ‚acaÅ‚ albo jutro późnym wieczorem albo w piÄ…tek, mam ograniczony czas. tomazzi prosze Cie przestan tu spamować i nabijać posty, rób to gdzie indziej.

nadal czekam na PW od osób które mi wpłaciły, zgłosiło się nie za wiele.. żeby później nie było pretensji..

Wysłałem PW z 2-3 dni temu, odpowiedzi brak. Na email także odpowiedzi brak Smile
(29-11-2012 14:47)WazzaP napisaÅ‚(a):  
(28-11-2012 20:19)GIT1122 napisaÅ‚(a):  pieniÄ…dze bÄ™dÄ™ wpÅ‚acaÅ‚ albo jutro późnym wieczorem albo w piÄ…tek, mam ograniczony czas. tomazzi prosze Cie przestan tu spamować i nabijać posty, rób to gdzie indziej.

nadal czekam na PW od osób które mi wpłaciły, zgłosiło się nie za wiele.. żeby później nie było pretensji..

Wysłałem PW z 2-3 dni temu, odpowiedzi brak. Na email także odpowiedzi brak Smile

nie zostałeś dopuszczony do audiencji u jaśnie pana bekabekabeka
musisz się bardziej dobijać i dopraszać o własne pieniądze, wtedy może zaszczyci cię audiencją
Dzwońcie do domu Konrada bo inaczej pieniędzy nigdy nie zobaczycie.
cpr co ty gadasz Big Grin
jaśnie pan informował jasno i dobitnie przecież w swoich wypocinach na multikoncie, że dzwonienie nie sprawi odzyskania pieniędzy i nie zrobi przelewu jeśli będzie nękany bekabekabeka
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! Vasaki 27 3,078 08-06-2026 18:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Android: Graj i Zarabiaj - Aplikacja "Diamenty" zila 5 3,052 13-11-2025 09:18
  Graj w Gry, Streamuj na YouTube albo Twitcha, zarabiaj dolary wyjadacz5 2 2,525 07-11-2025 17:25
  afiliant.com - zarabiaj ze mnÄ… nawet 16zÅ‚/h! djmurek 191 43,578 28-09-2025 13:51
  LEEBET - graj i zarabiaj (bez inwestycji) ZarabianieO 25 7,569 21-06-2025 17:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: