Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał

Autor Wiadomość
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał
Sprawdź:
jak będziesz miał sądowy wyrok to on sobie może pitolić, że nie odda Smile
idziesz do komornika i on ze swoich ci wypłaca przy takiej kwocie a on sobie z niego już ściągnie Smile
jeśli nie uda mu się przez 5 lat tego dokonać, sprawa wróci do sądu i będzie miał kolejne 5 lat na to, oczywiście odsetki będą rosły więc dłużej nie zapłaciwszy skutkować to będzie tym, że będzie miał więcej do zapłaty Smile
Ok , po szkole zadzwonie. Daj mi numer na pw jak mozesz.
hmm chyba mu sie znudziło oddychanie prostym nosem...
Na wstępie zaznaczam, że dostałem na to zgodę od Admina.

PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE MI WPŁACAŁY O PW Z INFORMACJĄ JAKA KWOTA ORAZ JAKIM ŚRODKIEM WPŁACAŁY MI TE PIENIĄDZE

Nie udzielam się na forum, nie odpowiadam w temacie także proszę bodków, tomazzich itp o nie spamowanie żeby ten post był widoczny dla wszystkich zainteresowanych(pokrzywdzonych). Żadne dzwonienie, pisanie smsów itp itd nic Wam nie da, chcecie odzyskać pieniądze, zapraszam na PW i proszę o nie spamowanie ponieważ na żadnego posta nie odpiszę(taka jest umowa między Adminem a mną, mam pozbierać wszystkich i wszystkie dane i to by było na tyle)

Majka otrzymała już zwrot
cpr otrzymał 100zł, jeszcze 200zł
o złodziej przyszedł

Ps. zgodnie z zapowiedzią od 30 min miałem miec swoje pieniądze!
Glosy: daniel42na (+1)
(26-11-2012 21:38)GIT1122 napisał(a):  Na wstępie zaznaczam, że dostałem na to zgodę od Admina.

PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE MI WPŁACAŁY O PW Z INFORMACJĄ JAKA KWOTA ORAZ JAKIM ŚRODKIEM WPŁACAŁY MI TE PIENIĄDZE

Nie udzielam się na forum, nie odpowiadam w temacie także proszę bodków, tomazzich itp o nie spamowanie żeby ten post był widoczny dla wszystkich zainteresowanych(pokrzywdzonych). Żadne dzwonienie, pisanie smsów itp itd nic Wam nie da, chcecie odzyskać pieniądze, zapraszam na PW i proszę o nie spamowanie ponieważ na żadnego posta nie odpiszę(taka jest umowa między Adminem a mną, mam pozbierać wszystkich i wszystkie dane i to by było na tyle)

Wypraszam sobie, nie mam z tobą żadnych umów, ani nic wspólnego, zgodziłem się jedynie na twoje tymczasowe multikonto byś zwrócił skradzione pieniądze.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: tomazzi (+2), cpr (+1)
(26-11-2012 21:38)GIT1122 napisał(a):  Na wstępie zaznaczam, że dostałem na to zgodę od Admina.

ty widzę jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
aż żal czytać twoje wypociny
i tak czy tak czeka cię dzieciaku więzienie czy oddasz pieniądze czy nie
podrobiłeś potwierdzenie przelewu i tej sprawy zwrotem pieniędzy nie zamkniesz - to jest ścigane z urzędu i zgłoszone nie zostanie wycofane
5 latek porobisz za laleczkę a młode dupy w mamrze bardzo lubią
Glosy: malpa2 (+1)
Pan Konrad powiadomił mnie na PW, że pomimo, iż od 1,5h miałem mieć swoje pieniądze na koncie- nie wyśle mi ich. Życzę powodzenia w odzyskiwaniu swoich środków skradzionych przez Pana Konrada C.
(26-11-2012 22:33)cpr napisał(a):  Pan Konrad powiadomił mnie na PW, że pomimo, iż od 1,5h miałem mieć swoje pieniądze na koncie- nie wyśle mi ich. Życzę powodzenia w odzyskiwaniu swoich środków skradzionych przez Pana Konrada C.

cpr po to są komornicy Smile
z czegoś muszą żyć a koszty egzekucji, odsetki zapłaci twój dłużnik a nie ty Smile
on widzę myślał, że po koleżeńsku wyciągnie rękę, odda pieniądze i po temacie nawet bez pocałuj mnie w dupę bo przepraszam to jaśnie pan nie raczył napisać ...
a pozostaje kwestią otwartą twoje zgłoszenie podrobienia potwierdzenia przelewu które pomimo jeśli by oddał pieniądze nie zostanie umorzone Smile
Pewnie miał forse ale skusiło go na jakiś zakład Jerk2
Wątek zamknięty