Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A z takich mniej legalnych ale z zyskiem bardzo dużym to tak myślałem, żeby kupić sztućce chińskie ale by trzeba było mieć zaprzyjaźnionego grawernika i wygrawerować np gerlach i biznes się by kręcił oO
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2016 01:31 przez Leos.)
Witajcie, trochę odpocząłem przez długi weekend ale od dziś już pracuję.
WYNIKI
30.05 – 301,25 (dynamika do poprzedniego miesiąca 342%)
27.05 – 20,52 (dynamika do poprzedniego miesiąca 24%)
Wynik piątkowy to tragedia, dzisiaj było już lepiej.
PRZESYŁKI
Dotarło kilka przesyłek, jednak jeszcze przez cały czas nie wystawiam, bo firma która ma mi wykonać szablon też zrobiła sobie długi weekend. Ma być dzisiaj w nocy, więc mam nadzieję że już jutro ruszę z nowymi aukcjami.
INWESTORZY
Coraz więcej z Was wypytuje o inwestycję, oczywiście jestem otwarty na wszelkie pytania. Będę też więcej pisał o osobach, które zarabiają razem ze mną.
01.06 – 68,80 (dynamika do poprzedniego miesiąca 36%)
Jak widzicie wynik słaby, ale ludzie wydali kasiorę na 2 weekend majowy, więc do 10 nie ma co liczyć na duże zakupy.
Zleciłem wykonanie szablonu, zapłaciłem 100zł, ale jestem nie za bardzo zadowolony, w tej kwocie miałbym już pewnie coś lepszego. No ale jest prosto i czytelnie, tak jak lubię.
Przygotowałem dla klientów instrukcję jak kupować nie posiadając konta na allegro oraz jak płacić przelewem na poczcie i w banku. Nie wiem czy się przyda ale na pewno znajdzie się ktoś kto skorzysta.