Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Import z Chin - sprzedaż na allegro » sprzedaż, reklama, nisze itp

Autor Wiadomość
RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro
Sprawdź:
Zush napisałem do Ciebie na gg. Jest tu ktoś jeszcze kto ma własną DG związaną ze sprzedażą ubrań, butów i innych dupereli?
Ja mam dość duży sklep z towarem importowanym głównie z zachodu, jeżeli chcesz możemy spróbować nawiązać współpracę, kontakt PW.
zuhsm.pl jak to jest ze sprzedażą "podróbek" na Allegro? Jak sobie z tym radzisz? Czy ewentualnie sprzedajesz tylko te "oryginalne" przedmioty?
W sprawie podróbek:

- większość podróbek zatrzymuje urząd celny i jest problem
- nawet jeśli Ci nie zatrzymają, allegro wychwyci że sprzedajesz podróbki i masz problem
- jeśli allegro nie wychwyci, konkurencja podkabluje Cię w mgnieniu oka

Więc zabraniam sprzedawać jakiekolwiek podróbki, wiem że ceny i marża są kuszące ale zabraniam Big Grin mam znajomego, który miał przeszukanie Urzędu Celnego już kilka razy, zazwyczaj zabierają towar i problemy.

Melduję że żyję.

Od 1 marca wynajmuję biuro, 25m2, płacę niecałe 250zł miesięcznie(mam w tym, wodę, ogrzewanie, internet, prąd itp) skorzystałem z Inkubatora przedsiębiorczości. Dodałem ogłoszenie że poszukuję do pracy, mam już z 30 CV, na początku miesiąca przeprowadzę rozmowy i zatrudniam i działam.

Cel lada chwila będzie zrealizowany ! Smile
Gratuluję rozwoju firmy. Smile Sam się zbieram do biznesu, lecz w systemie dropshippingu, mam kontakty z chińczykami, tworzę sklep oparty na wordpressie i myślę czy na początku nie spróbować sił z AIP.
Obserwuję Cię od X czasu z kolegą i życzymy powodzenia, bo masz według mnie jeden z najciekawszych poradników Wink !
Glosy: Czaq (+1)
Widze ze nie masz szablonu na aukcji, uważasz że to odstrasza?
Nie musi mieć szablonu aukcji. Wystarczy wkleic ładne grafiki jedną pod drugą i osiągnie się ten sam efekt.

kuli, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Witajcie, postanowiłem od marca wziąć się ostro do pracy.

Dzień 1

Podpisałem umowę z Urzędem Miasta na biuro, 25m2, internet, prąd do woli ogrzewanie, alarm, monitoring, można wejść w każdej chwili, biurko szafa i 2 krzesła. 200zł netto miesięcznie.

Tak tanio bo finansuje Unia Europejska, polecam temat Smile

Na jutro umówiłem się na rozmowy z 6 kandydatami, więc czekajcie na relację.

Wysyłam aktualnie 10-15 przesyłek dziennie, czyli tak na spokojnie.

Jutro muszę kupić laptopa i drukarkę dla pracownika. Telefon mam, wezmę mu tylko numer z nielimitowanymi rozmowami.
Glosy: trybulski (+1)
Mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym finansowaniu? Nie wiedziałem o wynajęciu biura w inkubatorze za takie pieniądze. Tylko czytałem, że można sobie wynająć za darmo jak bardzo potrzebujesz na parę godzinek?
Wątek zamknięty