Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
trajbson, Kilka postów wcześniej (dokładnie TUTAJ) masz pokazane że zuhsm.pl miał wykupioną reklamę m.in. na Sadisticu., także FB to nie jest jedyna opcja reklamy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2016 17:06 przez Fricooo.)
W sprawie telefonu to ma się te chmury, maile, smsy kontakty itp. Ktoś kupi odzyska to wszystko i nie wiadomo co będzie się działo.... Dlatego nie sprzedaję. Pamiętam jak raz spalił mi się komp gość podłączył coś tam i na jakimś dziwnym ekranie mi odzyskiwał wszystko.
W sprawie reklam, to jest lipa następująca. Ci sprytniejsi, obeznani trochę z internetem a co za tym idzie potrafiący kupić coś w kila sekund, zapłacić bezproblemowo wybrać przesyłkę itp. instalują sobie AdBlocka i nie widzą moich reklam, ja pewnie też miałbym zainstalowanego ale lubię patrzeć na reklamy, jak się reklamują co przyciąga itp. Więc ja kombinuję jak dotrzeć z reklamą do tych sprytnych.
I dziś pojawił się bardzo ciekawy problem. Zapakowałem standardowo ponad 100 przesyłek i skończyły mi się breloczki. Zostało mi 86 i jestem w głupiej sytuacji bo mam super aukcję, która cieszy się popularnością i nie chciałbym jej odwoływać, mogę kupować od innych użytkowników, wybierając wysyłkę od innego użytkownika, ale będzie to czasochłonne i nie opłacalne. Breloczki skończyły się w najgorszym momencie...
Matimus, dla hurtowników nie.
zuhsm.pl, kup hurtem od swojego konkurenta i zamawiaj szybko z chin. Niedługo się skończy nowy rok. Może nic nie zarobisz,ale potem znów będziesz sprzedawał. Lepiej stracić trochę niż wszystko.