Ułatwiliście mi robotę, przynajmniej screenów nie muszę wrzucać.
Nie godziłbym się przecie na to, gdybym kłamał w rozmowach, więc sami siebie rozegraliście, ale liczycie na manipulacje, lecz to nie wyjdzie.
Po pierwsze, już na wstępie kłamiesz,, że obiecałem pisać "pochlebstwa". Screen 4 jasno mówi
Kod:
"W sensie pisanie o faktach, żadnych kłamstw na korzyść
hotcpm. Żeby nie brzmiało też, że będę tylko zimny prysznic.
Może w kolejnej wiadomości napiszę jak widzę, oceniam hotcpm."
Twoje pierwsze kłamstwo.
Kolejne twoje kłamstwo. Mówisz, że nie zgodziłeś się na ową umowę, a zwiększyłeś mi stawkę o 20% i o 10% więcej an reffach. Przecież jest to na screenach i jeszcze się tego wypierasz, serio?
Druga sprawa. Negocjowanie umowy to chyba najnormalniejsza rzecz na świecie. Próba użycia tego jako argumentu jest śmieszna.
Straszyć mnie sądem to sobie możesz. Głupi nie jestem, ale chętnie bym to widział jak pokrywasz koszty procesu, bo nie wiem jaki byś chciał mi zarzut dać, chyba za zniesławienie użyciem słowa oszust, a twarde dowody są na spadek ruchu, wiec śmiało.

Strasz bardziej, a tym bardziej odciągasz sobie klientów.
Kolejne kłamstwo
Kod:
jednakże każda interwencja wymaga przynajmniej kilkudniowej obserwacji statystyk
Minął prawie miesiąc, dlatego chciałem pokazać te screeny.
Jak widać kłamstwo kłamstwem poganianie. Teraz to ja czekam na przeprosiny.
Jedynie co mi zarzucasz to pisanie "pochlebstw", czyli chcesz to definiować jako pisanie nieprawdy na korzyść
hotcpm.
EJ! ALE CHWILA! Przecież się na to nie godziłeś? Zamotałeś się w tych kłamstwach.