Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
(16-11-2014 22:45)Karcz-Provider napisał(a): Dla zagranicy stawka to element losowy, jak w PPA Video/streamy/pliki będą dla takich wejść przetłumaczone na ENG.
Liromir, który program i jaka stawka?
Jaką stawkę promować (SMS MT czy SMS MO) żeby zaliczyło z zagranicy?
No to robicie smaka A macie może w planach dodać programy typowo Polskie "doładowania szpiegi aski" i inne cuda na zagranicznych ludzików? czy będzie ciężko? i czy stawki są liczone % proporcjonalnie do tego co w PL?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2014 17:52 przez Squnek.)
(17-11-2014 17:52)JestemZeWsi napisał(a): po jakim czasie średnio ludzie wyłanczają subskrypcje/?
Też mnie to ciekawi. Ale wydaje mi się że zależy to od programu i w jakim stanie psychicznym akurat jesteś prosty przykład nie wyłączenia: Jesteś pijany albo.. Kochasz się z piękną kobietą ona już skończyła a Ty nie chcesz być gorszy. Myślisz myślisz myślisz.. a tu reklama "Jak szybko dojść" oOO myślisz coś dla mnie wysyłasz esa (cieszysz się) kończysz i zapominasz o całej sytuacji i zabawa na punktu się kończy za rok Najlepiej samemu sprawdzić bo na HC jest taka możliwość na stawce 1,5
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2014 18:50 przez Squnek.)