Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Lead.Network - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce » DYSKUSJA OGÓLNA

Autor Wiadomość
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Awarii brak, natomiast na stawkach 3.50 lub 1.50 Suby zastąpiliśmy SMS Premium Smile
(08-11-2014 21:05)Karcz-Provider napisał(a):  Awarii brak, natomiast na stawkach 3.50 lub 1.50 Suby zastąpiliśmy SMS Premium Smile

tzn? a leady jakie wpadly moga wpasc z opoznieniem , prawda?
Tak. Ogólnie u nas leady z subów ze stawki 3.50 PLN nalicza co 10 minut (co tyle minut wykonuje się na serwerze skrypt naliczający leady) i to wpada zawsze z lekkim bo 10-20 minutowym opóźnieniem. Oprócz tego (jak to w subach) mogą występować opóźnienia niezależne od nas.

W subach mamy też stawkę 1.50 PLN (płatność za tylko za obciążenia) i tam nie ma tych naszych opóźnień, natomiast te niezależne od nas - mogą być... Smile

Nie mniej jednak do eventów pokroju tego dzisiejszego polecamy stawki wyższe z SMS Premium Smile
A te za 9.50 w jakim czasie nalicza?
9.50 powinno naliczać w czasie rzeczywistym Smile Tylko kilka razy zdarzyła się sytuacja, że z SMS Premium naliczało coś z opóźnieniem.

W każdym bądź razie jedno jest pewne: nic nie zginie Smile
Glosy: ruran (+1)
(08-11-2014 21:53)Karcz-Provider napisał(a):  Tak. Ogólnie u nas leady z subów ze stawki 3.50 PLN nalicza co 10 minut (co tyle minut wykonuje się na serwerze skrypt naliczający leady) i to wpada zawsze z lekkim bo 10-20 minutowym opóźnieniem. Oprócz tego (jak to w subach) mogą występować opóźnienia niezależne od nas.

W subach mamy też stawkę 1.50 PLN (płatność za tylko za obciążenia) i tam nie ma tych naszych opóźnień, natomiast te niezależne od nas - mogą być... Smile

Nie mniej jednak do eventów pokroju tego dzisiejszego polecamy stawki wyższe z SMS Premium Smile

aha czyli lipa.
nie mniej jednak dziekuje za wyjasnienie. poprzednim razem korzystalem z bloglock i bylo calkiem spoko
Teraz na BlogLock powinno być jeszcze lepiej, bowiem zamiast ofert z PPA/CPA również mamy tam płatności SMS!

Można dzięki temu tworzyć cuda np. tego pokroju: http://test.streams24.tv/2013/12/03/przykladowy-stream/

W przyszłości planujemy możliwość zintegrowania swojego konta na BlogLock ze swoim kontem na HotCash Smile
(08-11-2014 22:38)Karcz-Provider napisał(a):  Teraz na BlogLock powinno być jeszcze lepiej, bowiem zamiast ofert z PPA/CPA również mamy tam płatności SMS!

Można dzięki temu tworzyć cuda np. tego pokroju: http://test.streams24.tv/2013/12/03/przykladowy-stream/

W przyszłości planujemy możliwość zintegrowania swojego konta na BlogLock ze swoim kontem na HotCash Smile

Nie wiem czy to celowe działanie, ale po kliknięciu w "regulamin usługi" wyskakuje błąd 404.
Mam pytanie czy stawka 6.5pln jest odnawialna Big Grin? jeśli tak to w jaki dzień?
(09-11-2014 00:16)lanyo napisał(a):  Mam pytanie czy stawka 6.5pln jest odnawialna Big Grin? jeśli tak to w jaki dzień?
Nie jest. Tylko najniższa jest odnawialna.

Jak dla mnie dzisiejszy dzień średnio udany. Na szybko zrobiłem jakąś tam strone w darmowych hostingu i wrzuciłem streama. Stworzyłem też fp na facebooku. I w trakcie walki jeden fanpage sportowy z około 20k likeów, nie wiem czy przypadkiem czy nie, ale w treści wpisał moją nazwa fp i sporo ludzi do mnie weszło. Po około 4k wejściach strona padła i do teraz nie działa. Szkoda bo mogło wpaść dużo leadów, a tak nawet stówki nie ma :/
Odpowiedz