Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
(01-11-2014 23:41)notentego napisał(a): DaviD ucz mnie mistrzu, ja zarobiłem tysiaka w miesiąc (nisza się wypaliła) i teraz moje zarobki wyglądają tak:
Też mi się nisza wypaliła ostatnio po tym jak zarobiłem 2800 zł w miesiąc ale właśnie teraz wpadłem na nową i lecimy z zarobkami na nowo
Serwis może i spoko, Karcza dba o programy - ale mam nieodparte odczucie że w dupie ma użytkowników a dobitnym tego dowodem jest system wypłat na którym ewidentnie zbija największe kokosy, potrzebuje hajsu szybko - zlecam super express, myśle pewnie wyśle za pare godzin, ale nie wysłał na następny dzień o 23:59 a prowizje 70zł pobrał - tak żeby o użytkowników za bardzo nie dbać
@karcz
Na innych serwisach wypłaty są w 2-3 dni i nikt za to takich tantiemów nie pobiera, mógłbyś czasem pójść na ręke użytkownikom
No i HotCash dorobił się własnego działu z końcem miesiąca zawsze Karczu ma pełne ręce roboty, do tego jeszcze załatwienie działu i sprawy prywatne. Ciężko to wszystko pogodzić ze sobą i czasami brakuje czasu, pewnie stąd te opóźnienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2014 13:48 przez ddww.)