Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja nie ogladalem dragonballa za to moge sie pochwalic ze gram w mlodziezowym klubie pilki recznej. wygralismy juz wieeeele oolnopolskich turnieji. czy ktos na forum tez gra w reke?
Uwielbiam torturować ludzi moim śpiewem A poza tym lubię grać na komputerze, posłuchać dobrej muzyki, poczytać książkę, O/C kompa tyle że mam niestabilne chłodzenie do karty Kocham też universum Dragon Ball'a
Grafika komputerowa na średnim poziomie, webmastering, RAP , skuterki, motorki i mechanika samochodowa, piłka nożna no i przyznam się że interesuję się pociągami .... hehe dokładniej lokomotywami elektrycznymi jak i spalinowymi
Fotografia, piłka nożna (lubię sobie pograć, ale jakoś ligi mnie nie interesują), rower i telefony (przede wszystkim grzebanie w softach ). Interesuje się ktoś z was oprócz mnie fotografią?