Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pasja/Zajawka

Autor Wiadomość
RE: Pasja/Zajawka
Sprawdź:
hehe Dragon Ball , Z,GT. to sie ogladalo jak sie było małym ale teraz tez chetnie bym poogladal fajnie sie leli np Goku vs Frezer Big GrinBig GrinBig Grin

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
no mi się najbardziej podobała seria DBZ, a ostatnio obejrzałem sobie film "Dragonball Evolution 2009"
aha mi tez DB Z ja mialem na kompie cała piersza serie ale jakos nie mialem czasu ogladac i usunolem ... a w tym filmie jest cos ciekawego ?

Bruce Lee
no sporo w nim namieszali, ale z ciekawości obejrzałem. Dla osób nie znających seri DB to raczej trudne do ogarnięciaTongue
nom ja tą bajke z 3-4 razy ogladnołem od początku ... a ja pamietam ze przed Dragon Ballem lecialo cos takiego ,,Czy boisz sie ciemnosci ,, moze pamietasz ?? ?

Bruce Lee
tak, też to oglądałemSmile a serie DB to oberzałem z 2 razyTongue pare odcinków mam jeszcze gdzieś nagrane na kasetach videoTongue (stare dobre czasySmile)
na necie jak chcesz to poszukaj tam sa linki to sciagniecia wszystkich odcinków lektorem PL Big Grin;D

Bruce Lee
Ja gram w Counter Strike 1.6 na steamie ,czasami w Day of Defat
Interesuję się komputerami etc...
Uczę się gry na gitarze oraz Wędkuje Big Grin
Ja tez dragonball ogladalem jak bylem maly a co do filmu to fajny jak ktos lubi s-f. A co do pasji to Cod2 i jakies male wybuchy czyli chemia i fizyka zawsze cos z kuplem robimy nie dlugo kupujemy kwasy i bedzie fajne bum oczywiscie trzeba wiedziec jak co zrobic troche sie uczyc wiec nie radze tego robic bez osoby znajacej sie na tym
a juz myslałem ze jakis bedzie fighter nastepny Sad Tongue

Bruce Lee
Odpowiedz