Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Captain, według mnie jest to w mniejszym lub większym stopniu platforma oparta o schemat ponziego. Złapie później operatora i zapytam jego, bo aż sam jestem ciekaw co powie.
Kropcio, przepraszam za wprowadzenie w błąd, doczytałem i faktycznie tak jest, aby móc wypłacić jakiekolwiek pieniądze trzeba zainwestować przynajmniej 1$. (możliwe, że tylko w celu weryfikacji)
Gravity, jedyny sposób to wchodzić codziennie i korzystać z darmowego losu (1x dzinnie). Po uzbieraniu 100 goldów kupujemy pierwszego karła, itd.
Drugi bonus otrzymujemy również codziennie - 5% od sumy wszystkich depozytów dzielone jest na wszystkich userów, którzy byli aktywni przez ostatnie 24h. Bonus pewnie niewielki, ale zawsze coś.
Okazuje się również, że zarobione w programie pieniądze podczas wymiany kryształów na złoto, dzielą się na 30% do wypłaty oraz 70% do re-inwestycji.
Dodatkowo zgromadzone Payment Points, można wypłacić dopiero po uzbieraniu 100 (100$).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2014 07:30 przez teamfactory.)
Rozmawiałem dziś z adminem i wytłumaczył mi pewną kwestię wypłacania kasy.
Muszę przyznać, że instrukcje na stronie są nie do końca jasne przez co wprowadziłem w błąd siebie, a przede wszystkim Was.
Główną walutą w grze są kryształy i złoto.
Jak wiadomo 1$=3500 gold, jednak aby wypłacić ten 1$ potrzebujemy również 1 Payment Points.
Tak wiec, nie będę miał tak dużego zwrotu jak przedstawiłem.
Kolejny błąd jaki popełniłem to kupno trzech najdroższych karłów "Dopey", które generują tylko Payment Points. Są mi one w zasadzie niepotrzebne, do puki nie mam dużej produkcji Kryształów/Złota.
Jutro postaram się zagadać z adminem czy nie mógłby mi ich anulować lub zamienić na karłów "Happy".
Nie wiem czy dobrze obliczyłem, ale jak wpłacę 10$ to za 8 dni zarobie 1$ bez kupowania nowych robotników no i bez tego payment point. Ile mniej więcej czasu utrzyma się ta gra?