Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dla twojej wiadomosci to juz ruszyli poczytaj news i zrob prt sc wplat i wyplat wszystko sie rusza niestety malo ale idzie ja przynajmiej straty odrabiam
Za przeproszeniem gó*no a nie rusza. Od wielu dni nie da się nic wyjąć. Chyba że może botem ale to tylko pretekst do skasowania waszych kont. Nie nabierajcie ludzi bo jeszcze ktoś uwierzy i coś tam przeleje...
Ja nikogo do tego nie zmuszam wasza sprawa z tym Programem/botem Gra i tak padnie a ja przynajmiej kasy troche odzyskam i ręcze glowa ze wczoraj i dzis wyplacilem po dolcu przy zerowym wkladzie czasowym zgarne kazda wpłate na ta gre
Odp: RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre.
(03-11-2014 18:35)Gertynka napisał(a): Ja nikogo do tego nie zmuszam wasza sprawa z tym Programem/botem Gra i tak padnie a ja przynajmiej kasy troche odzyskam i ręcze glowa ze wczoraj i dzis wyplacilem po dolcu przy zerowym wkladzie czasowym zgarne kazda wpłate na ta gre
Fail, koleś. Najpierw bajerujesz, że niby jesteś kobietą, bo "większe zaufanie", a tu w każdym poście zmieniasz płeć w swoich wypowiedziach