Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-07-2014 00:32)Lexarr napisał(a): jest jakaś podobna gra z wypłatą na paypal?
Na razie nie ma ale mogą się pojawić w przyszłości klony golden chase na wypłaty paypal
Moja pierwsza skromna wypłata http://zapodaj.net/images/103e63f8fc4c5.bmp
Ale za miesiąc będzie jeszcze większa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2014 09:34 przez overlord25.)
(17-07-2014 00:32)Lexarr napisał(a): jest jakaś podobna gra z wypłatą na paypal?
A od kiedy Goldenchase wypłaca na Paypal??
Tylko payeer i nic więcej wcześniej było ale chyba im się nie opłacało
Użyj mózgu. Wiem że GCH nie wypłaca na paypal, więc pytam czy jest coś podobnego z wypłatami na paypal.
Lol a ty niby go masz ???/
Samemu się nie che poszukać, ale przecież lepiej zapytać tutaj i czekać 5 dni na odpowiedź z której nic nie wyniknie.Pracy też będziesz tak szukał, czy w końcu sam się więźniesz za robotę i poświecisz chodź godzinne wujkowi Google
A od kiedy Goldenchase wypłaca na Paypal??
Tylko payeer i nic więcej wcześniej było ale chyba im się nie opłacało
Użyj mózgu. Wiem że GCH nie wypłaca na paypal, więc pytam czy jest coś podobnego z wypłatami na paypal.
Lol a ty niby go masz ???/
Samemu się nie che poszukać, ale przecież lepiej zapytać tutaj i czekać 5 dni na odpowiedź z której nic nie wyniknie.Pracy też będziesz tak szukał, czy w końcu sam się więźniesz za robotę i poświecisz chodź godzinne wujkowi Google
@MarketGlory wiesz to nie znaczy że musisz tak na niego naskakiwać Od tego jest forum - żeby się zapytać.
@Lexarr istnieje kilka podobnych gierek do GoldenChase ale z tego co wiem żadna z nich nie obsługuje paypala. Głównie używają payeer'a lub innych procesorów
(23-07-2014 19:48)dondziadzia napisał(a): Możliwa jest aktualnie wpłata przez PM albo EgoPay?
Z tego co wiem to tak i to instant oczywiście mówię tutaj o egopay ale i perfect money też (chodź nigdy nie korzystałem z ich usług)
Zamieszam screena przez co możesz wpłacić i opłaty
btw są to oczywiście opłaty dla 2$
Jak widzisz najlepej opłaca się przez OkPay bo nie ma prawie żadnych opłat jakieś tam centy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2014 03:24 przez MarketGlory.)