Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre.

Autor Wiadomość
RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre.
Sprawdź:
(26-06-2014 14:10)niitrro napisał(a):  To jak będzie po Polsku to się nasz naród żuci na tą stronę

I w końcu może ogarną o co chodzi bo mam 40 reffów ale żaden chyba nie wie wtf w tej grze, chociaż rejestrowali się ze stronki na której było wszystko napisane czarno na białym ale ........mieli wszystkie materiały potrzebne żeby zacząć i kontakt do mnie w razie czego.Jednego czego mnie nauczyły te gry(Marketglory, Goldentown,Goaltycoon i teraz goldenchase ) lepiej miec jednego obcokrajowaca niż 100 polaków Tongue
Na tej stronie znajduje się kalkulator http://exik.cz/gcalc-en.php
oblicza nam ile zarobimy dziennieCool
Ja przelałem w piątek na payza 126zł - 11zł opłaty = 115zł = 37$, jutro albo we wtorek dopiero kaska na payzie będzie, mam nadzieje, ze dalsze przelewanie kasy na egopaya i payeera nic nie kosztuje xd i pojdzie to w miare szybko
Niebawem pojawią się nowe dodatki w GoldenChase.

Na stronie pojawiły się już zakładki.

Rozpoczęły się również kolejne zawody poleconych.

Tym razem za pierwsze miejsce 10,000 USD !
Glosy: overlord25 (+1)
(29-06-2014 21:16)olekn1 napisał(a):  Ja przelałem w piątek na payza 126zł - 11zł opłaty = 115zł = 37$, jutro albo we wtorek dopiero kaska na payzie będzie, mam nadzieje, ze dalsze przelewanie kasy na egopaya i payeera nic nie kosztuje xd i pojdzie to w miare szybko

Witam nie powiedziałbym, przy wypłacie zabiera 3,9% na egopay bo sam przelewałem a potem z egopay na Paypal 3% i musisz mieć min 26,68Usd bo inaczej nie przelejesz ale i tak jest to najlepsza opcja, bo w innych są straszne opłaty Tutaj masz screen
[Obrazek: Egopay_to_Paypal.jpg]

Jak to się mówi nie ma nic za darmo ......
I jednego nie rozumiem dlaczego przelałeś na payza jak mogłeś na OKPAY i byś kasę miał w max 30 minut na koncie
Poradnik jest na forum: Poradnik jak wpłacić kasę do gry ; http://forum.goldenchase.net/viewtopic.p...86f327dd20 ludzie ogarnijcie się TongueTongueTongue
Czy możliwość wpłacenia pieniędzy za pomocą PayPal'a zniknęła? Czy może po prostu nie umiem tego zrobić? .. .
(01-07-2014 11:50)Mickel96 napisał(a):  Czy możliwość wpłacenia pieniędzy za pomocą PayPal'a zniknęła? Czy może po prostu nie umiem tego zrobić? .. .
Strona (chyba) PayPala już nie wspiera pokerface

(01-07-2014 05:34)MarketGlory napisał(a):  
(29-06-2014 21:16)olekn1 napisał(a):  Ja przelałem w piątek na payza 126zł - 11zł opłaty = 115zł = 37$, jutro albo we wtorek dopiero kaska na payzie będzie, mam nadzieje, ze dalsze przelewanie kasy na egopaya i payeera nic nie kosztuje xd i pojdzie to w miare szybko

Witam nie powiedziałbym, przy wypłacie zabiera 3,9% na egopay bo sam przelewałem a potem z egopay na Paypal 3% i musisz mieć min 26,68Usd bo inaczej nie przelejesz ale i tak jest to najlepsza opcja, bo w innych są straszne opłaty Tutaj masz screen
[Obrazek: Egopay_to_Paypal.jpg]
Jak to się mówi nie ma nic za darmo ......
I jednego nie rozumiem dlaczego przelałeś na payza jak mogłeś na OKPAY i byś kasę miał w max 30 minut na koncie
Poradnik jest na forum: Poradnik jak wpłacić kasę do gry ; http://forum.goldenchase.net/viewtopic.p...86f327dd20 ludzie ogarnijcie się TongueTongueTongue
No ja akurat to mało ogarnięty jestem Tongue A kasa nadal na payze mi nie doszła :/
Działa Wam strona? Oby tylko nie okazało się, że już "zwinęli interes" Angry
Odp: RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre.
(03-07-2014 07:38)Mag!c napisał(a):  Działa Wam strona? Oby tylko nie okazało się, że już "zwinęli interes" Angry
Mi tam wszystko śmiga, może pomoże ci wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce.

Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalka 4
Wątek zamknięty