Jakie moje zarobki?
Arturo wie jak jest, wcale nie zarabiam tyle ile się pewnie niektórym wydaje. Ja na
FireCPA pracuję jak zwykły robol na etacie, od rana do nocy żeby mieć na chleb, rodzinę, utrzymanie, samochód itd... To nie są spore pieniądze.
Fakt faktem że dobrze mi się z nimi współpracuje i przyznam szczerze że zawsze stanę w obronie tej firmy bo są rzetelni. A jak potrzebuję pieniądze zawsze są na koncie o czasie lub i wcześniej.
Ale co do posady nie wiem czy oficjalny mentor cokolwiek zarabia, jednakże chciałbym się zaopiekować
FireCPA chociażby tu na forum, dbać o ich dobre imię i dbać o zadowolenie klientów jakimi jesteśmy My, Wy i Ty.
Również chciałbym podkreślić że niekiedy ciężko jest się im udzielać oficjalnie tutaj ponieważ mają projekty : FireCash, FireSub,
FireCPA, FireCenter na głowie także wiecie, pilnują tego gdzie najwięcej jest zamieszania tzn. Cash i Sub, na CPA ludzie pracują i się nie udzielają a może to i błąd? Tego już nie wiem. Wiem jedno staram się o to by każdy był zadowolony. Co mogę powiedzieć? Artur proszę Cię daj mi szansę chociaż tu na forum

Skoro nie mogę inaczej