Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja podobnie jak kolega wyżej , chętnie spróbowałbym sił w FireCPA ale mam małą wiedzę na ten temat .Ze swojej strny oferuje oczywiście rejestracje z reflinka oraz sporo wolnego czasu i chęci. Jak ktoś chętny PW
Najlepiej potrzeba stażu i udowodnienia że potrafi się zarabiać.
Następnie warto wspomnieć o sposobie promowania ofert.
Kolejną rzeczą jest rozmowa czemu te a nie inne oferty.
Myślę że jak połączysz to wszystko otrzymasz właściwą odpowiedź i rezultat.
(11-10-2014 17:44)AnnaKa napisał(a): Najlepiej potrzeba stażu i udowodnienia że potrafi się zarabiać.
Następnie warto wspomnieć o sposobie promowania ofert.
Kolejną rzeczą jest rozmowa czemu te a nie inne oferty.
Myślę że jak połączysz to wszystko otrzymasz właściwą odpowiedź i rezultat.
A z kim się trzeba skontaktować żeby porozmawiać o tym? Pisałem do supportu i na mail: patryk.kreft@firecpa.com, nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Zależy co potrafisz, jeśli jesteś konkretnym Pracownikiem to podam Ci kontakt do kogoś kto od ręki załatwi z Tobą sprawę. Tylko wiesz chciałbym wiedzieć czy jesteś doświadczony czy też może jesteś kolejnym użytkownikiem który chce oszukiwać (o nic nie osądzam) nie mam prawa ponieważ nie mam wiedzy o którą poprosiłem. Napisz mi na pw lub tutaj w temacie postaram się pomóc. Jeśli wcześniej się ktoś nie odezwie.
Pracownicy mają naprawdę dużo na głowie, sam wiem jak niekiedy ja osobiście pisze i nie ma czasu na zbędne rozmowy. Tutaj biznes to biznes pamiętaj