Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja to dobrze wiem ale to nie chodzi tylko o to ile zarobia tylko czy moga ufac uzytkownikom i czy nie poleca fraudy przed czym ostrzegam osobiscie nie probujcie bo to tu nie przejdzie nie ta firma .. Stawki beda jak zaczniecie zarabiac na programach . I na bank mozna indywidualnie sie dogadac. I to jest u Kilijanczykow Najpiekniejsze!
Glosy:
24-01-2014 13:27
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
(25-01-2014 00:09)casualsprojects napisał(a): O co chodzi?
Przy wyborze którejkolwiek oferty, przed pobraniem pliku, mam coś takiego -
Znacznie szybciej jest kontaktować się bezpośrednio z administracją.
Prawdopodobnie zamiast wejśc w link do oferty, wszedleś w landing page - jest przejściowy problem przy ofertach z firecenter.
Nieznacznie podnieśliśmy Wam stawki za oferty z FireCenter.
Stawki coś czuję że urosną w górę ponieważ koszt jest w miarę wysoki też i stawka myślę że z czasem może nawet do 2$ powędruje. Wszystko zależy od jakości pracy. Przecież nie będą ryzykowali jak scamy które upadły i nie miały z czego wypłacać.
Ja tam jestem zadowolony z FireCPA , dla mnie najlepszy sposób na zarobek w sieci , później FireCash .. Zarabianie w sieci jest dla ludzi myślących i nie kombinujących w swoich sieciach. Taka prawda , uczciwy pracownik - dobra płaca.