Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-07-2013 18:44)Szeejq napisał(a): Pytanie do tych ktorzy kupili mi od dzisiaj bot dochodzi do mniej wiecej max do 20 like i sie zawiesza, tez tak macie?
Mam tak już od dłuższego czasu. Zazwyczaj miałem tak w godzinach nocnych (1:00 - 2:00). Jednak dzisiaj cały dzień tak mam, ale oczywiście jestem tak bardzo mądry , że mój sposób jest taki szybki, że te zawieszki na niego słabo działają. Szkoda tylko, że zarabiam te 50 - 100 tysięcy punktów dziennie a nie ma kto ich kupować
Noo. Sra sie tym za przeproszeniem jak nie wiem.. Moze udowdnij jakos, ze naprawde tyle masz co ? Bo czytajac te twoje posty wnioskuje ze chcesz sie tylko dowartosciowac.. Jesli masz ten "Niby Sposob" Pochwal sie nim...
Dużo już sprzedanych punktów. A nie chwalę się po to, by dostawać oklaski, tylko by pochwalić robotę Bolo. A niektórzy cały czas narzekają, a trzeba trochę pomyśleć, by na tym troszeczkę zarobić.