Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
(08-08-2012 22:59)Diqtion napisał(a):  Kto Ci tak pisze, Polacy?

Polakom to chyba wogóle odemnie nie zlicza bo bawiłem się troche w kłamstewka to wszyscy pliki mieli a kasy 0. Zagranicznych komentarzy miałem 3 na blogu, że nie działa a pobrali -,- Jak pisałem mam dziennie 100+ wyśiwtlen bloga a 0 wchodzi ;/
Jeżeli już coś to ktoś wypełni ofertę, a pliku nie dostanie. Nie ma opcji, żeby oferty nie wypełnił, a dostał plik. Nie ma takiej możliwości w ogóle. O ofertach dla polaków było pisane setki razy i kolejny raz wałkował tego nie będę, a 100 wyświetleń bloga to i tak mało na pobrania Wink
(09-08-2012 09:26)blancik100g napisał(a):  Polakom to chyba wogóle odemnie nie zlicza bo bawiłem się troche w kłamstewka to wszyscy pliki mieli a kasy 0. Zagranicznych komentarzy miałem 3 na blogu, że nie działa a pobrali -,- Jak pisałem mam dziennie 100+ wyśiwtlen bloga a 0 wchodzi ;/

Ja mam ~500 i także mam 0 także spokojnie..
Informacja odnośni wakacji i małych zmian, które z nich wynikają http://zarabiamyprzez.net/summer-time-ekipo/ - każdy obowiązkowo ma się z tym zapoznać.
Wkońcu 1 pobranie:

[Obrazek: kasa.PNG]

Nareszcie Big Grin
Glosy: Max998 (+1), rasta (+1), laterpl (+1)
Długo czekałeś/promowałeś swój blog ? I oczywiście gratki Tongue
3 tygodnie czekałem, potem usunęli Mi bloga, założyłem nowy i po 3 dniach pierwsze pobranie. Jeśli chodzi o promowanie to prawie nic nie robiłem Smile
Skad takie fajne pobranie Smile ?

rasta, dumny członek http://zarabiam.com od May 2011.
Włochy Smile
Gratuluję. Smile
Ja odchodzę od zmysłów co, jak i gdzie dawać ale się nie poddaje może mi się też uda tym bardziej iż ludziki odwiedzają nie wiem jakim cudem mojego bloga. Ale i tak większość zawdzięczam Diqtion'owi Tongue
Glosy: laterpl (+1)
Wątek zamknięty