Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
(05-07-2013 12:38)Bobkins napisał(a):  Jestem kompletnym laikiem, i chętnie skorzystam z pomocy doświadczonego mentora. Proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Nikt sam z Tobą się nie skontaktuje. To Ty musisz wykonać pierwszy krok w poszukiwaniu mentora i napisać do niego (w tym przypadku do Diqtion'a). Większość z nich ma już sporo refów i raczej nie szuka na własną rękę, aczkolwiek chętnie pomagają i nie zostawią Cię w potrzebie jeśli wykażesz chęć współpracy i będziesz się przykładał. Zatem nie ma co siedzieć i zbijać bąki tylko pisz do Dawida i cierpliwie czekaj na odpowiedź Wink
Dawid w nocy odpisuje. Ok. 1 Big Grin
Doszła wypłata za czerwiec Wink

Galeria: http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-3833
Blog: http://zarabiamyprzez.net/no-i-kolejny-rekord-czerwiec/

PS. We wakacje odpisuję o różnych porach dnia.
Jestem chętny do dołączenia Wink

Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4
Ja równiez. e-mail poszedł
(05-07-2013 13:19)Compre napisał(a):  
(05-07-2013 12:38)Bobkins napisał(a):  Jestem kompletnym laikiem, i chętnie skorzystam z pomocy doświadczonego mentora. Proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Nikt sam z Tobą się nie skontaktuje. To Ty musisz wykonać pierwszy krok w poszukiwaniu mentora i napisać do niego (w tym przypadku do Diqtion'a). Większość z nich ma już sporo refów i raczej nie szuka na własną rękę, aczkolwiek chętnie pomagają i nie zostawią Cię w potrzebie jeśli wykażesz chęć współpracy i będziesz się przykładał. Zatem nie ma co siedzieć i zbijać bąki tylko pisz do Dawida i cierpliwie czekaj na odpowiedź Wink

Wiem wiem i od razu zaraz po poście napisałem do Diqtion'a i czekam cierpliwie Smile.

P.S. Chyba miałeś na myśli Damiana Smile
chyba nie miał Wink

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Glosy: Compre (+1)
[Obrazek: summertime.png]

Małe wakacyjne zmiany, najpierw troszkę mnie mniej, potem maxymalnie więcej!
Czytajcie wpis obowiązkowo: http://zarabiamyprzez.net/wakacyjne-zmia...-zagladac/
Glosy: Super Khan (+1)
witam jestem totalnym laikiem ;D potrzebuje pomocy z firecash mam juz bloga prowadze go kilka dni czekam na pomoc Smile jak go dolaczyc do firecash? Pozdrawiam Marcin
Wiedziałem, że w necie można trochę zarobić ale to przechodzi po prostu ludzkie pojęcie. Leci wiadomość na pw.
Wątek zamknięty