Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Błagam Was, jeżeli macie jakieś stronki i są tam linki tylko i wyłącznie do innych serwisów niż FC, a wysyłacie mi kilka-kilkanaście pytań odnośnie zarabiania to nie marnujcie swojego, ani tym bardziej mojego czasu, bo na takie e-maile po prostu przestaję w ogóle odpisywać. Jedyne czego wymagam to FireCash jeżeli tego nie spełniacie nie liczcie nawet na jakąkolwiek odpowiedź z mojej strony.
Mimo malych zarobkow (ktore sa spowodowane moim lenistwem) jestem bardzo zadowolony z pomocy Diqtiona. Zawsze odpowiada na pytania, ma bardzo duza wiedze i jest chyba najcierpliwszym czlowiekiem na ziemi, w koncu znosi wszystkie moje glupie pytania ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013 01:53 przez redock.)
Ja powiem tak dopiero dzięki PPA i Diqtion'owi zacząłem wierzyć że można zarobić w internecie , ponieważ zarabiam może nie są to jakieś ogromne kwoty ale się kulam powoli do przodu z każdym miesiącem jest lepiej . Na prawdę mogę polecić go każdemu początkującemu wytłumaczy , pomoże i doradzi czysto i klarownie