Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja przyłączam sie do kolegi wyżej. Jestem na etapie tworzenia konta FC i YT i układanie bloga. Uploudowanie filmu i wrzuce go na forum moze ktos łapnie.
Jakby ktos był chętny do pomocy i nakierował na czym sie skupić i od czego zacząć to z góry dziękuje Jak co to PW.
Wysłaliście to wystarczy poczekać, na pewno odpisze. Poza tym dopiero co skończył się chatlive wystarczyło tak jak kilkanaście innych osób wejść i zapytać, odpowiedź macie natychmiastową
Czyli nie wysłałeś go do mnie, albo napisałeś z e-maila @wp.pl (http://zarabiamyprzez.net/poczta-wp-ban/). Zawsze odpisuję do 24h i nie mam żadnego e-maila na którym bym nie odpisał., a został do mnie wysłany wcześniej niż właśnie te 24h.
(14-03-2013 20:47)GrzesMis napisał(a): Nie polecam. Nie miły. Gość jest nadęty. Pisząc na temat minimum: "mentor" sam robi minimum, zarabia 90% kasy na poleconych a te "porady", które daje na odczep się, można znaleźć w każdym pierwszym lepszym poradniku.
Przeżyjcie na oczy.
Chciałbym przeprosić Diqtion'a. Oficjalnie, na forum. Jednak ja miałem zły dzień. Przepraszam, zwracam honor.
Diqtion jest wyśmienitym mentorem.
Chyle czoła i głupio mi za moje nieprzemyślane oskarżenia.
Pozdrawiam wszystkich "podopiecznych" Diqtiona.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2013 21:33 przez GrzesMis.)