Sprawdź:
Panie GrzesMis i wszyscy inni. Nie rozumiem skąd to oburzenie. Napisałeś do mnie na chacielive, który jak wszem i wobec wiadomo służy do tego, aby szybko skontaktować się ze mną pozadawać więcej pytań na raz i dostać na nie odpowiedź szybko zamiast czekać na odpowiedź na e-mail. Ty jednak wysłałeś mi jak Ci napisałem esej, bo wiadomość była bardzo duża, długa i obszerna.
Napisałem Ci więc, że chat służy głównie do wymiany szybkich informacji, a nie odpisywania na takie długie wiadomości przez co na odpowiedź będziesz musiał poczekać trochę dłużej.
Napisałem tak dlaczego? Dla Twojej informacji, żebyś wiedział, że Ci zaraz odpisze, ale będziesz musiał trochę poczekać aż przeczytam to co napisałeś i skomponuję odpowiedź dla Ciebie, podczas tego muszę też odpisywać innym.
Ty jednak nagle stwierdziłeś, że mam gorszy dzień i zamknąłeś chat. Więc? Bo dalej nie rozumiem skąd takie oburzenie, skoro ja chciałem odpisać na Twoją wiadomość, a poinformowałem tylko, że będziesz musiał na takową odpowiedź chwilę poczekać. Może to Ty masz dziś gorszy dzień?