Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
Racja my wszyscy mu większość zawdzięczamy. Jak Cię kiedyś spotkam Diqtion to masz ode mnie nie małe piwko Wink
na ilu wyswietleniach bloga wpadlo wam 1 pobranie bo u mnie 425 wyswietlen i 0 pobran Sad
U mnie dopiero na 1,4 k wpadło.
Ja dałem reklamę swojego bloga na 20dollars2surf.com i mam z 312 -> 3,500 wyświetleń. Pobrań co prawda nadal 0 lecz widzę iż liczba wyświetleń danej (wybranej) kategorii rośnie. Wziąłem pakiet 25k wyświetleń. Sposób taki nijaki ale przynajmniej mój blog dostrzeże światło dzienne. Big Grin
Ja wczoraj miałem prawie 500 wyświetleń bloga. Powoli coś rusza. Na koniec drugiego tygodnia mej działalności z pomocą Diqtiona wygląda to tak:

[Obrazek: bnkcu3.jpg]
Ja obecnie mam ponad 1000 wyświetleń, nie zająłem się reklamą bo nie mam dużo czasu, ale myślę, że z czasem prócz samych zer na firecash zobaczę jakieś większe numerki Smile

tollusiek, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
No Diqtion muszę się zgłosić do ciebie i zarabiać z tobą.
(13-08-2012 13:40)tollusiek napisał(a):  Ja obecnie mam ponad 1000 wyświetleń, nie zająłem się reklamą bo nie mam dużo czasu, ale myślę, że z czasem prócz samych zer na firecash zobaczę jakieś większe numerki Smile

ja mam łącznie 3500 wyświetleń, więc uzbrój się w cierpliwość Smile
W sobotę pisałem z Diqtion o współpracy i kazał mi się odezwać w poniedziałek, mamy już wtorek ale nie odpisał na maila. Wiem, że ma wakacje ale wspomniał na swojej stronie, że będzie odpisywał w nocy. Korespondował ktoś z nim ostatnio ?
ja również korespondowałem z nim( w sobote?) i też czekam do dziś na odpowiedź. nie ma się co napalać.Diqtion też musi odpocząć. Czekajmy cierpliwie na odpowiedziSmile) A tymczasem trzeba wymyślić szybką niszęSmile)
Wątek zamknięty