Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja dałem reklamę swojego bloga na 20dollars2surf.com i mam z 312 -> 3,500 wyświetleń. Pobrań co prawda nadal 0 lecz widzę iż liczba wyświetleń danej (wybranej) kategorii rośnie. Wziąłem pakiet 25k wyświetleń. Sposób taki nijaki ale przynajmniej mój blog dostrzeże światło dzienne.
Ja obecnie mam ponad 1000 wyświetleń, nie zająłem się reklamą bo nie mam dużo czasu, ale myślę, że z czasem prócz samych zer na firecash zobaczę jakieś większe numerki
(13-08-2012 13:40)tollusiek napisał(a): Ja obecnie mam ponad 1000 wyświetleń, nie zająłem się reklamą bo nie mam dużo czasu, ale myślę, że z czasem prócz samych zer na firecash zobaczę jakieś większe numerki
ja mam łącznie 3500 wyświetleń, więc uzbrój się w cierpliwość
W sobotę pisałem z Diqtion o współpracy i kazał mi się odezwać w poniedziałek, mamy już wtorek ale nie odpisał na maila. Wiem, że ma wakacje ale wspomniał na swojej stronie, że będzie odpisywał w nocy. Korespondował ktoś z nim ostatnio ?
ja również korespondowałem z nim( w sobote?) i też czekam do dziś na odpowiedź. nie ma się co napalać.Diqtion też musi odpocząć. Czekajmy cierpliwie na odpowiedzi) A tymczasem trzeba wymyślić szybką niszę)