Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Kolejna ankieta impossible
To była widocznie ankieta jednej marki.
(04-01-2016 19:56)MistGun napisał(a):  Kolejna ankieta impossible
Wcale nie.
Mnie po paru pytaniach wywalili ale mój polecony , boss_nass zaliczył więc zaznaczył pewnie to co trzeba choć większość tej ankiety niestety nie zaliczyła.
No trudno. Świat się nie zawali. Ankiety to tylko sposób na drobny zarobek, a nie na życie.
wiecie moze czemu nie dostaje zadnych ankiet mimo ze profil idane konta mam poprawnie wypelnione?
No i kolejna ankieta, tym razem z CINT. Ale odpadłem juz po pierwszym pytaniu bo zaznaczyłem że jestem mężczyzną Big Grin Czyli dla Waszej informacji to jest ankieta tylko dla kobiet Wink
Przynajmniej coś sie zaczyna znowu dziać.
Ankieta o lekach zaliczona, ale... Pieniędzy z niej nie dostałem beka
(04-01-2016 23:21)DT82 napisał(a):  No i kolejna ankieta, tym razem z CINT. Ale odpadłem juz po pierwszym pytaniu bo zaznaczyłem że jestem mężczyzną Big Grin Czyli dla Waszej informacji to jest ankieta tylko dla kobiet Wink

Idiotyczny system. Podajesz w preferencjach wszystkie takie inromacje a nadal daja ci ankiete, gdzie od razu wywala. Idiotyzm.
(05-01-2016 12:17)twardy napisał(a):  
(04-01-2016 23:21)DT82 napisał(a):  No i kolejna ankieta, tym razem z CINT. Ale odpadłem juz po pierwszym pytaniu bo zaznaczyłem że jestem mężczyzną Big Grin Czyli dla Waszej informacji to jest ankieta tylko dla kobiet Wink

Idiotyczny system. Podajesz w preferencjach wszystkie takie inromacje a nadal daja ci ankiete, gdzie od razu wywala. Idiotyzm.

A ja tam nie narzekam. Już się przyzwyczaiłem do tego, że mnie wywala więc cierpliwie czekam aż jakąś ankietę zaliczę. A poza wszystkim myślę, że clixsense to jest taki dodatek do normalnej pracy albo dla studentów na przykład bo tu nigdy nie wiadomo czy się coś zarobi czy nie. Ale jak jest fajny miesiąc to i 40$ można wyciągnąć Smile
A jak wiadomo kasa dodatkowa każdemu sie przyda Smile
Nowa ankieta od Toluny.
Edit:
Niezaliczona, na pierwsze pytanie odpowiedziałem że żadna i na drugie też i wywaliło, trzeba coś wybrać w drugim pytaniu.
Odpowiedz