Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
(25-12-2015 10:28)DT82 napisał(a): Wpadła mi ankieta z Toluny o oponach ale przy ok 40% podziękowali. Po pytaniach jakie marki znam (podali ok. 20), nie zaznaczyłem tylko kilku (dwóch lub trzech) i ankieta się skończyła.
Zawsze zaznaczaj wszystkie marki, nawet te, których nie znasz.
(26-12-2015 22:38)ppibo1 napisał(a): U was też susza z ankietami?
U mnie sa ale z racji ze mam jakies 5 min na clixsense na dzien przeznaczone to i tak nie robie, wiekszosc sie i tak nie udaje zakwalifikowac nawet jak probuje czasami.
(27-12-2015 14:59)trio napisał(a):
U mnie sa ale z racji ze mam jakies 5 min na clixsense na dzien przeznaczone to i tak nie robie, wiekszosc sie i tak nie udaje zakwalifikowac nawet jak probuje czasami.
Tak, w UK. Troche tego wiecej ponoc niz w polsce daja, coz takie plozenie geograficzne, moze bym kogos do pomocy przy tych ankietach znalazl, tylko ze wszystko po angielsku to moze troche zniechecac.
(27-12-2015 14:59)trio napisał(a):