Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Cytat:I była ta ankieta za 1.01, czy wybrałeś SSI Survey lub OxSample Router INTL?

Chyba to trzecie.
Dzisiaj (wczoraj w sumie) nie dostałem zaproszenia na żadną ankietę ale task za 0.03$, który mogłem wykonać wielokrotnie dał mi kwotę podobną do ankiety. Czyli dobry dzień. Nawet na lvl 0 można trafić ciekawe taski. Big Grin

Edit: Na dodatek wpadł mi bonus, naprawdę dobry dzień ^^

GreenVolume, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Wpadła mi ankieta z Toluny o oponach ale przy ok 40% podziękowali. Po pytaniach jakie marki znam (podali ok. 20), nie zaznaczyłem tylko kilku (dwóch lub trzech) i ankieta się skończyła.
(25-12-2015 10:28)DT82 napisał(a):  Wpadła mi ankieta z Toluny o oponach ale przy ok 40% podziękowali. Po pytaniach jakie marki znam (podali ok. 20), nie zaznaczyłem tylko kilku (dwóch lub trzech) i ankieta się skończyła.

Także miałem dziś tą ankietę i zostałem odrzucony na tym samym pytaniu.
Ja w tym pytaniu zaznaczyłem wszystko Jerk2 i zaliczyłem całą ankietę Huh.
Śmiechłem, zaznaczyłem wiek 30-34 lata, i że ktoś pracuje w branży z oponami samochodowi. Wywaliło hahah

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
(25-12-2015 12:07)devilll napisał(a):  Śmiechłem, zaznaczyłem wiek 30-34 lata, i że ktoś pracuje w branży z oponami samochodowi. Wywaliło hahah
No jak się pytają o pracę w branży to zawsze odpowiadamy że nie lub żadne z powyższych. To taka podstawa w ankietach.
Glosy: Leos2011 (+1)
(25-12-2015 12:19)DT82 napisał(a):  
(25-12-2015 12:07)devilll napisał(a):  Śmiechłem, zaznaczyłem wiek 30-34 lata, i że ktoś pracuje w branży z oponami samochodowi. Wywaliło hahah
No jak się pytają o pracę w branży to zawsze odpowiadamy że nie lub żadne z powyższych. To taka podstawa w ankietach.

Serio ? No to kur....ładny face palm xD Serio nie wiedziałem, że trzeba zaznaczać żadna , to dlatego mnie tak wyp...z tych ankiet Big Grin

Dzięki za info.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Mnie też przy 40% wywaliło 4
A na koniec dniówki wpadła szybciutka ankieta o grypie i wpadło bez problemu 0,85 Smile
Odpowiedz