Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Mnie wywaliło
Jest i druga króciutka i przyjemna oby więcej takich Smile

OW - sponsorzy piłki ręcznej - zaliczona [$0.85]
Z czego co zobaczyłem w "My completed offers" nigdy nie mogę ukończyć ankiety, która jest warta więcej niż dolar.
Praktycznie uciekło mi dziś z 7 dolców.
to musiałeś mieć dużo ankiet że aż 7 dolarów uciekło
Jedna za 4 dolary.
Jestem w nie najlepszym humorze.
ja tez nigdy nie ukończyłem badania za więcej niż 1$ miałem wczoraj i dzis żadnej nie zaliczyło wkurza mnie pod tym względem ten program :/
mój rekord to była ankieta za 1.93$ i to 3 razy Smile
a tez wkurza czasem, że nie ma ankiet ale się już przyzwyczaiłem bo z tego co wszyscy piszą ja już je dostałem wcześniej i zaliczyłem więc się nie spinam tylko spokojnie czekam aż coś wpadnie
no i poza wszystkim: kobiety zaliczają więcej ankiet, mam potwierdzenie bo żonka kilka razy dostawała ankiety typowo kobiece o lokówkach czy innych kosmetykach ...
Jakbyście mieli pytanie weryfikujące "jakim sportem się interesujecie" to zaznaczać "piłka ręczna" ja właśnie zaliczyłem taką ankietę Smile
(16-12-2015 15:33)Leos2011 napisał(a):  kobiety zaliczają więcej ankiet, mam potwierdzenie bo żonka kilka razy dostawała ankiety typowo kobiece o lokówkach czy innych kosmetykach ...

Oglądałem poradnik jak uzupełniać "Surveys profile" i tam facet zalecał zawsze zaznaczać płeć żeńską.
A tak w ogóle dalej nie mogę tego profilu uzupełnić. Czytam uważnie co tam jest napisane, nie sądzę żeby odpowiedzi ze sobą kolidowały.
Dziś tylko jedna ankieta z token adds za 0,34$ o usługach telekomunikacyjnych, chyba juz ze 4 raz miałem tę ankietę Smile Ale kasa zawsze się przyda Smile
Odpowiedz