Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Dzisiaj ankieta, jak dostaniecie długą listę branż w których macie firmę wybierzcie budownictwo. A jeżeli chodzi o liczbę pracowników - dałem 6-10 osób i wywaliło w połowie... Pozdrawiam.

[Obrazek: 36.png]
Zawadson
Musiałeś zaznaczyc coś co się wzajemnie wyklucza. Przejrzyj to jeszcze raz, ja nigdy takiego komunikatu nie miałem.
A pamiętasz co zaznaczałeś w formularzu?
Wydaje mi się, że wszystko jest w porządku.
No nie pamiętam ale zawsze co kilka tygodni go odświeżam i wtedy pokazuje Ci co zaznaczyłeś.
No nieważne. Przed chwilą upolowałem przyjemną i w miarę szybką ankietę o piłce ręcznej - 0,85 dolców.
Polujemy dalej.
Dobra, teraz z innej beczki.
Zona wraca do domu a ja do niej: kurde, 4 ankiety dziś walnęłaś, jak to zrobiłaś??? Ja kurde poluje cały dzień i tylko 3 miałem??? A ona mi na to: było coś o wątrobie, o kartach płatniczych o nivea i coś tam o GPS w aucie. Zaznaczałam sobie byle co typu: nie chcę być śledzona przez GPZ, nienawidzę aflofarmu, o kartach mi się podobało więc odpowiadałam zgodnie z prawdą a o nivea jakieś bzdury tez pozaznaczałam.

Ja sobie myślę : kurde bele, kombinuję zawsze co zaznaczyć, żeby mnie zakwalifikowało a Ona sobie byle co zaznaczała i wszystko zaliczyła, jeszcze z OW wszystkie były za 0,85... No kurde, jak to jest???

Osobiście żałuję, że nie ma więcej czasu w robocie bo Ona ma właśnie "dryg" do tego a jak wielokrotnie pisałem jest wiele takich osób tylko pewnie o tym nie wiedzą Wink
Dostał ktoś dziś video volvo? Bo ja nie

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Może już nie ma. Wiecznie puszczać nie będą.

A co do ankiet...no cóż...kobietom się nie odmawia.Smile
Jeśli wczoraj dostałem na PP 0,01 usd to kiedy dojdzie cała wypłata ?
Lada moment Smile
Odpowiedz